Robert Ehrin

Robert har sysslat med många olika sporter så som fotboll men kärleken till löpningen är något som bestått. Det bästa med löpningen tycker han är att få vara utomhus, att se nya platser, utmana sig själv med olika lopp och få gemenskap med likasinnade. Hans största meriter i löpningen anser han är att ha klarat av maraton på omkring 3,5 timme och Lidingöloppet på under 3 timmar. Dessutom har Robert sprungit milen på snabba 41 minuter. Men först och främst springer Robert för att må bra och för han tycker det är roligt. Som ledare i Östhammars löpargrupp ser Robert fram emot att lära ut mer om löpning. Han utlovar mycket gemenskap och peppningar till alla er som är med i Östhammars löpargrupp!

“Det ska bli roligt att få lära ut något som jag älskar och få inspirera alla deltagare i Östhammars löpargrupp!”


Sofia Nilsson

Sofia älskar idrott och träning. Det bästa med träning tycker hon är gemenskapen och de härliga endorfinerna man får. Hon utövar och tävlar i hinderbanelopp där löpningen har en central del. Förutom detta utövar hon även badminton och yoga. Som ledare har hon varit gruppträningsinstruktör under många år och det roligaste som ledare tycker hon är att peppa alla deltagare.


Britta Rönntoft

Britta har sprungit regelbundet sedan 15 års ålder. Utöver detta har hon spelat fotboll. Intresset för löpning har vuxit allt mer och mer och resulterat i deltagande i olika lopp så som halvmaraton och Lidingöloppet. De senaste åren har hon varit sektionsledare för löpning via jobbet på Forsmarks IF. Hon ser som ledare i Runacademy fram emot att få fortsätta sprida intresset för löpning vidare!

“Det är så roligt att springa, framförallt i grupp och det ska bli kul att sprida detta i Östhammar!”


Lovisa Nordqvist 

Lovisa gillar att röra på sig och blir motiverad att träna i grupp! Löpningen har alltid funnits som en grundpelare utöver hennes vanliga träning, som varierat med innebandy, downhill, styrka, kettlebells, cykling och wrestfit. Hon har sprungit flertalet lopp under åren bland annat Vemdalens fjällmaraton.  

“Jag ser framemot gemenskapen och att få följa deltagarnas utveckling.”