Linda Pilerud 

Linda tävlar och tränar i hinderbanelopp på nationell och internationell nivå. Löpningen är en stor del av hinderbaneträningen och hon löptränar fyra till sju dagar i veckan. Hennes främsta merit är en andra plats på OCR VM i USA 2018. Som ledare har hon stor erfarenhet. Hon är gruppträningsinstruktör med utbildningar från bland annat Les Mills, Safe och Feelgood. Dessutom är hon certifierad personlig tränare i hinderbana via Toughest.

“Att inspirera någon att börja springa eller gilla löpning ännu mera är så häftigt!”


Bo Svensson

Är orienterare sedan 1976 och sprang då på tider runt 35 minuter på milen. Senaste åren springer Bo milen på runt 41 minuter och halvmarathon på 1:34. Bo brinner verkligen för löpningen och tränar väldigt engagerat och strukturerat. Sin passion för löpningen ser han nu framemot att sprida till alla er i Skövde.

“Jag drivs av att se andra växa och trivas!”David Pilerud 

David tävlar i OCR (hinderbanelöpning) på VM nivå där löpning är en stor del av sporten. Han har en 4:e plats på Spartan Race VM i Lake Tahoe 2018 och 13:e plats på Spartan Race Trifecta VM i Sparta 2018.Han har även deltagit i traditionella löplopp och sprungit ultraloppet Sandsjöbacka trail. Som tränare är han utbildad CrossFit level 1 Trainer och Spartan Race Obstacle Specialist. Han har dessutom tränat barn i judo. Han framemot att coacha er ännu en termin i Skövde i löpning.

“Det ska bli kul att hjälpa andra utvecklas i löpning!”


Kristina Krantz

Kristina har en gedigen utbildning inom träning och hälsa med stor erfarenhet att coacha andra, både individer och grupper. Hon har arbetat som instruktör i många olika träningsklasser bland annat Body Pump, Stavgång och Yoga. Hon är även utbildad massör, kostrådgivare och i Motiverande samtal. I löpningen har Kristina sprungit som motionär till och ifrån under många år. Hon tycker framförallt att utmana sin uthållighet och springa distans. Men hon tycker också att intervallpass har sin charm! Hon har sprungit flertalet lopp bland annat Boloppet halvmaraton, Göteborgsvarvet, Stockholm maraton och Helsingborgs maraton.

“Att få inspirera och dela med mig både av kunskap och träningsglädje.”