Ledare Sollentuna

Helena Lundberg

Helena har sprungit hela livet. Terräng, friidrott och nu som motionär med siktet på olika maratonlopp. Hon är utbildad personlig tränare med inriktning mot uthållighetsidrott, från Konditionsidrotts utbildning på Bosön. Som löpcoach vill hon hjälpa människor att lyckas med små som stora mål. Hon tycker också det är kul att se själva processen i utvecklingen till att bli en bättre löpare.


Annica Sahlqvist 

Annica har tränat mycket under hela sitt liv, men löpningen är det som hon brinner mest för. I dag beskriver Annica sig själv som en glad motionär som triggas lite extra av lopp och tävling. Hennes främsta löparupplevelse är New York Marathon. Under 2018 genomförde Annica en Svensk klassiker och satte personbästa på milen med tiden 43.56. Annica kombinerar gärna löpning med simning i form av Swimrun. Som ledare har Annica tidigare arbetat som simtränare. Hon ser framemot att springa tillsammans i grupp för den där extra energin samt få möjligheten att inspirera andra!


Pelle Sverin

Pelle har en bakgrund som fotbollsspelare där löpningen var en central del av träningen. Nu har han lagt fotbollskorna på hyllan och låtit löparskorna få ta deras plats. Han springer idag distanser mellan milen till marathon. Han vill som ledare i gruppen inspirera och peppa andra till att nå sina mål som löpare. Han vill också få alla deltagare att hitta glädjen till löpningen och få dem att springa året om!


Marianne Larsen

Marianne började med friidrott som 7 årig och har till och från sprunget sedan det. Hon springer gärna lopp allt från 10 km till maraton. Marianne är utbildad inom biokemi och har ett stort intresse i näring i relation till sport.
Hon ser fram emot att få vara med att hjälpa folk att hitta glädjen i löpning, hitta en rutin och ha roligt under tiden. Att få vara med och peppa folk att uppnå sina uppsatta mål.


Catharina Jäderberg

Catharina har sprungit och orienterat sedan hon var barn. Hon utbildad Personlig tränare och kostrådgivare. Det bästa med att coacha i löpning tycker Catharina är att få dela med sig av sin kärlek till löpningen med likasinnade och se andra utvecklas som löpare.


Andreas Öhlund

Andreas är en passionerad löpare som springer så mycket han kan. Han har 15 års erfarenhet av att vara ledare och har deltagit i hela 23 st OCR-lopp. Han ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper i löpargruppen!


Esther Jonsson

Esther började med löpningen i samband med att hon genomförde en svensk klassiker och är sedan dess sprungit regelbundet. Hon har en PT-utbildning hos IntensivePT samt genomgått utbildningen “Endurance Training Specialist” hos Tränarakademin. Det bästa med att vara ledare tycker Esther är att sprida löparglädje och se utveckling hos de som är med.


Åsa Hagman

Åsa är en klassisk motionslöpare som deltagit i allt från 5 km lopp till Maraton. Hon har mångårig tränarbakgrund för barn och ungdomar inom friidrott, innebandy och gymnastik och har även genomgått flertalet tränarutbildningar. Nu ser hon fram emot att få sprida träningsglädje till fler och dela med sig av sin kunskap och erfarenhet av löpning.


Marcus Grönnå

Marcus är utbildad löpcoach via The Academy. Han går nu hälsopedagog programmet på Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm. Som ledare ser han mest framemot at få träffa andra personer som är intresserade av löpning, hjälpa dem med inspiration och motiovation.


Andreas Öhlund

Andreas är en passionerad löpare som springer så mycket han kan. Han har 15 års erfarenhet av att vara ledare och har deltagit i över 20 stycken hinderbanelopp. Han ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper i löpargruppen!