Monique Stalås Hörnsten 

Monique är en riktig träningsfantast som sysslar med en mängd olika konditionssporter. Det är triathlon, traillöpning, swimrun, orientering, maraton och ultramarathon… Men den röda tråden är alltid löpning. Hon har stor erfarenhet av att leda grupper – både stora och små, så hon jobbar som löpcoach och spinninginstruktör. Hon har även flertalet utbildningar inom ledarskap och träning. Bland hennes idrottsmeriter finner man en tredje plats i Åland maraton, en första plats i Levante Beach Triathlon, Rhodos, en tredje plats i min åldersgrupp i Arena Run och en andra plats i Blåfrusen Ultramarathon. Nu tycker hon att det ska bli jättekul att få vara en del av Runacademy!

“Det är så oerhört tacksamt att vara ledare för löpare då de i regel är glada och positiva människor och man får så mycket tillbaka! Jag älskar att springa och kan jag få någon mer att känna likadant så är jag glad!” 


Charlotte Rørdam

Charlotte började springa och träna lite mer än bara enstaka gympass då hon gick “BootCamp Mama” efter hennes yngste sons födelse. Hon har sen dess sprungit allt från korta lopp, millopp halvmarathon, flera maraton och ultralopp (max 74 km). De senaste åren har hon också börjat med triathlon och genomförde Klassikern år 2016. Det året gjorde hon även sin första Ironman i Kalmar. Hon har tidigare ett par vårterminer varit löpcoach och hjälptränare på “Nedräkningen” som är intervallträning inför Österåkersmilen som går i juni.

“Det ska bli roligt att vara med och se deltagarnas framgång, lära ut och inspirera!”


Inga-Sarah Lindholm

Inga-Sarah har lång erfarenhet av att leda och inspirera inom löpning och träning. Hon har varit ledare för TSM ca 9 år och Friskis&Svettisledare, in- o outdoor 10 år samt ledare för kvalitetspass för Vallentuna FK. Inga-Sarah har sprungit 180 km i grekiska bergen och 100 km, Adakultra/Lapplandultra.

“Alltid kul att få löpare att ge lite mer än sitt yttersta. Få löpare att våga tävla på tuffare distanser samt guida ”vägen” till löparens mål.


Thomas Mann

2009 anmälde Thomas sig till Stockholm Halvmaraton för att få ett mål att springa till. Under träningspassen till detta lopp började han sakta men säkert tycka om löpningen och den känsla av frihet som den gav honom. De senaste åren har han sprungit lite trail och har lockas av den underbara känslan av att vara nära naturen och den obefintliga tidshetsen. Som ledare har han erfarenhet som innebandytränare.

“Jag ser fram emot att få vara med och skapa rätt förutsättningar för alla som är på plats så att de kan utvecklas i sin egen löpning efter sina egna villkor. Se till att gruppen har det roligt under passen och skapa en bra stämning i hela gruppen”.