Janne Aronsson

Janne hart tävlat inom olika delar av löpning i ca 20 år och har stor erfarenhet av att leda andra löpargrupper, som ledare har han även lång erfarenhet av att vara lärare i idrott. Han är dessutom en snabb löpare som sprungit milen på 36:40 och har även utmanat sig på flera långa terränglopp.

 Anders Vedin

Anders tränar mycket löpning, både i form av orientering och ren löpning. Helst springer han i terräng och har bland annat sprungit AXA Fjällmaraton två gånger där han sprungit så snabbt som 4:40. På milen har sprungit så snabbt som 36.53. Han har även presterat bra på så skilda lopp så som Luleå Stadsmara, Drakloppet i Sundsvall samt Fågelberget Night Trail i Sundsvall. Han är utbildad fysioterapeut och är även utbildad ungdomsledare via Mora Skidgymnasium som han gick på. Han blir motiverad av att motivera andra kommer att ge er rejält med peppning under passen!

“Jag gillar att få följa löpare och att se deras förbättring! Och så ser jag fram emot att själv utvecklas både som individ och ledare”


Andreas Ekström

Andreas har sprungit till och från senaste 10 åren och har de senaste året gjort en nysatsning där han sprungit många lopp. Andreas föredrar att springa trail då han tycker är den roligaste löpningen och han gillar att vara ute i naturen. Gärna i grupp eller med en kompis, men han stoppas inte av att köra själv och då gärna med musik i lurarna. De två tävlingar som sticker ut och betyder extra för Andreas är först och främst icebug xperience. 75km trail över 3 dagar ute i Bohuslän. På det loppet sporrades han att utmana sig ytterligare och deltog i ett 42km trail-lopp på Gran Canaria nu i mars där han kom in på en fin placering på det tuffa loppet.

” Jag älskar löpning och är väldigt roligt att få dela och se andra upptäcka den glädjen!”


Petra Kusche

Petra har tränat sedan 1997 och sprungit regelbundet sedan 2015 och hunnit med många lopp med fina resultat. Däribland en tredje plats i Bocksten trailrun winter 2020 (5km), hon har även sprungit Göteborgsvarvet på 1.47, tagit Silvermedalj på Lidingöloppet 15 km samt Silvermedalj på Kraftprovet 11.7 km Trollhättan. Petra har lång erfarenhet av att jobba som instruktör där hon varit gruppinstruktör i 15 år och är dessutom träningsrådgivare.

” Jag ser fram emot att få coacha inom det jag brinner mest för inom träning och att få dom att inse tjusningen med denna träningsform.


Mina Anger

Mina har hållit på med orientering sen barndomen och löpning senaste 20 åren. Hon har sedan livsomvälvande händelser styrt om sin löpning mot ultra och gillar även att springa i skogen, men älskar även snabba intervaller på bana. Hon uppskattar variationen bäst! Minas största prestation inom löpning är att hon tog mig runt Idre fjällmarathon 45 km förra sommaren. Mina har stor erfarenhet av att leda andra då hon är lärare och rektor.

“Jag ser fram emot att få inspirera andra i löpning! Jag ser löpning som den bästa medicinen mot allt från nedstämdhet till huvudvärk och önskar att fler kan hitta glädjen i löpningen!”


Joakim Larsson

Joakim har löptränat sedan 2008 och har sprungit flera pass, däribland Lidingöloppet på snabba 2:23, Göteborgsvarvet på 1:32, milen på 38:50. Han har dessutom en 13e plats på den erkänt tuffa halvmaran Dalmacijaultratrail (800 höjdmeter) i Kroatien.

“Jag ser fram emot att få dela med mig av min 12 år långa erfarenhet inom löpning”.