Gunnel Rundström Schutz 

Gunnel har tidigare varit med som deltagare i löpargrupperna men är nu med som ledare. Hon älskar att springa och även att tävla i löpning. På meritlistan finns ett SM-brons i terräng i F16. Hon har tävlat ett flertal gånger i Europacupen i terräng för lag med Hässelby SK. Till vardags arbetar Gunnel som lärare och har därför stor erfarenhet av ledarskap och pedagogik. Hon har även varit friidrottstränare för barn i Värmdö IF. Nu ser hon framemot att coacha er deltagare i Tyresö!

“Det ska bli kul att coacha löpare på olika nivåer och se dem utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.”


Jeannette van Rooijen 

Jeannette började med löpning runt 2008 och sedan dess har det blivit många lopp och hon har även varit deltagare i Farstas löpargrupp. Jeannette springer först och främst för att njuta av löpningen och för att hon mår bra av det. Inom idrotten har Jeannette arbetat som handbollstränare för barn och ungdomar. Till vardags är hon även arbetsledare på sitt arbete så Jeannette har stor vana att leda grupper.

“Jag vill sprida min glädje till deltagarna, visa att man kan komma långt med vilja och styrka och att man inte behöver vara elitlöpare för att vara löpare!”


 

Conny Andersson

Conny är hängiven motionär med ett stort intresse för löpningen. Han har sprungit en hel del lopp, alltifrån 10 kilometer till maraton. Han tycker att varje distans har sin charm och utmaning. Som ledare i löpargruppen ser han framemot att följa er deltagares utveckling och få vara en del av den!


Hanna McCarthy

Hanna har alltid sprungit och det är hennes sätt att komma ut, varva ner, känna sig stark och få egentid. Distanserna hon har sprungit har successivt blivit längre med åren och nu är favoriten halvmaraton. Hon ser sin främsta merit i löpningen hennes förmåga att aldrig ge upp och alltid genomföra de utmaningar som hon ger sig in på! Hanna arbetar som lärare och är pedagogisk i sitt ledarskap. Som ledare i Runacademy har Hanna varit ledare i Södermalms löpargrupp nu ser framemot att motivera alla er löpare i Tyresös löpargrupp.


Fredrik Ström

Rörelse och motion har alltid varit en stor del av Fredriks liv och tagit allt större plats. Nu när man ser Fredrik springa är det svårt att inte smittas av hans löparglädje. Fredrik tycker det är extra kul att springa tillsammans med andra, peppa och sprida positiv energi. Han har även sprungit en hel del olika lopp så som halvmaraton och Lidingöloppet. Fredrik har varit med som deltagare i Runacademy och nu ser han framemot att sprida sitt engagemang och kunskaper vidare.

“Jag ser fram emot att få se andras utveckling och visa tjusningen med löpning.”


Susanne Svidén

Susanne har löptränat och orienterat sedan 14 års ålder. Hon har stort intresse för idrott och hälsa och studerat Idrottspedagogik, hälsopedagogik, anatomi och fysiologi, steg fyra tränarutbildning i längdskidor. Hon har dessutom arbetat som idrottslärare. Hon ser framemot att få möta och inspirera alla er deltagarna!


Maria Laurbär