Ledare Tyresö

Jeannette van Rooijen 

Jeannette började med löpning runt 2008 och sedan dess har det blivit många lopp och hon har även varit deltagare i Farstas löpargrupp. Jeannette springer först och främst för att njuta av löpningen och för att hon mår bra av det. Inom idrotten har Jeannette arbetat som handbollstränare för barn och ungdomar. Till vardags är hon även arbetsledare på sitt arbete så Jeannette har stor vana att leda grupper.


Susanne Svidén

Susanne har löptränat och orienterat sedan 14 års ålder. Hon har stort intresse för idrott och hälsa och studerat Idrottspedagogik, hälsopedagogik, anatomi och fysiologi, steg fyra tränarutbildning i längdskidor. Hon har dessutom arbetat som idrottslärare. Hon ser framemot att få möta och inspirera alla er deltagarna!


Göran Christensson

Göran har sprungit med Runacademy under fyra terminer och har förbättrat sig avsevärt och har jobbat bort tidigare skador/smärta genom rätt löpteknik. Han har sprungit flera lopp som: Tjurruset, Tjurruset Natt, Midnattsloppet och Bellmanstafetten. Som ledare har Göran erfarenhet som handbollsledare för barn och ungdomar.


Andreas Hammarlund
Andreas har sprungit nästan hela mitt liv men de senaste 15 åren har det blivit mer kontinuerligt för att hålla igång kroppen. Han har tränarutbildning inom fotboll och är även tränare för HSK P06 fotboll. Andreas tycker det ska bli en rolig utmaning att hjälpa, samt lära, andra och försöka bevara den underbara stämningen som finns på Runacademys pass.


Corinne Salomonsson

Löpning är ett stort intresse för Corinne och hon har sprungit mer eller mindre hela sitt liv. Hon tycker det är väldigt kul att springa intervaller och ser fram mot att inspirera andra inom hennes största intresse och få andra att också tycka löpning är kul.


Louise Schough

Louise älskar att springa och har motionssprungit till och från i hela sitt vuxna liv. Hon sprang halvmaraton första gången 2015 och efter det har det blivit fler. Louise har varit med och sprungit med Runacademy i 3 år men tar i år steget över till att vara ledare. Hon ser fram mot att sprida löpglädje och se människor utvecklas och ha kul.


Thérès Ericsson

Thérès har tävlat och tränat i orientering på elitnivå och sprungit en hel del terränglopp. Till hennes meriter är att hon kommit 2:a på orienteringstävlingen 10 mila och vunnit Jokulakaveln i Finland. Hon har gått en PT Utbildning samt gått Runacademys löpcoachutbildning.
Hon menar att coaching handlar om att få inspirera andra att träna och få dem att känna hur härligt det kan vara att springa och få adrenalinkicken.


Angela Munthe

Angela har sprungit i större delen av sitt liv och kan inte tänka sig ett liv utan löpningen. Hon har hunnit med några lopp och tycker om att utmana sig själv. Som ledare i Runacademy vill hon sprida löparglädje och förmedla och inspirera om vilka positiva effekter löpningen ger för både den fysiska och psykiska hälsan. Som ledare har Angela erfarenhet av att leda olika grupper inom idrott och dans.


Titti Svensson

Titta har sprungit regelbundet i många år, främst långdistans med flertalet olika klubbar i Stockholm. Som ledare är hon utbildad löpcoach genom friidrottsförbundet har tränat pojkar i friidrottsklubb i löpning. Hon har har även coachat i en mindre lokal hobbyklubb. Som ledare i Runacademy vill hon sprida löparglädje och vara en del av en gemenskapen.