Ledare Uppsala-stadsskogen

Johanna Norrestam

Träning och idrott har alltid varit en stor del i Johannas liv. Hon började tidigt med ridning, sen voltige där hon även tränat andra. Efter att hon fött sin son och startat eget företag började Johanna spring då löpningen är så lättillgänglig och tidseffektiv. Nu älskar Johanna att springa, det ger henne så mycket energi! Johanna har sprungit en hel del olika lopp så som Tjurruset, Tjejmilen och halvmaraton. I sitt ledarskap vill Johanna få alla att våga springa och utmana sig själva oavsett nivå. Johanna är ansvarig för båda våra grupper i Uppsala och veckans träningar är en höjdpunkt för henne!


Jennie Eklund

Jennie har löptränat i över 10 år. Hon gillar att springa olika lopp och springer distanser från 5 km upp till ultra. Jennie ser fram mot att få inspirera, peppa och se deltagarna utvecklas!


Christian Superti

Christian har en bakgrund både som löpare och tretalet. Som ledare har Christian tidigare varit ledare inom triathlon. Han älskar att coacha och sprida sina erfarenheter inom löpningen vidare till andra.


Lucy Wincent-Dodd

Lucy är en glad motionär som springer regelbundet ett par gånger i veckan, främst för att må bra i själen, kropp och huvud. Den största utmaningen hon antagit inom löpning är Stockholm maraton. Hon ser fram att prova på något nytt som att leda andra löpare till att våga utmana sig i sin löpning.


Jenny Edlund Nummelin

Jenny har bakgrund som elitspelare i innebandy där löpning alltid varit en viktig del i uppbyggnadsträningen. Idag tränar Jenny mest löpning för att det får henne att må bra och hon älskar att komma ut i skogen och att hitta nya vägar.