Jesper Sannel

Jesper är uppvuxen på Lidingö med Lidingöloppet “i blodet”. Som ung tränade han bland annat friidrott och orientering. Som vuxen har det mest blivit löpning med lite längre distanser som fokus. Jesper har ett stort engagemang i löpningen och har i Brottby startat en informell löpargrupp på Facebook (Össebylöparna) för att engagera nyanlända och boende i området att springa tillsammans.

“Jag tycker att det är roligt att inspirera andra och komma vidare i och komma igång med sin löpning.”


Jenny Thörnberg

Jenny är före detta simmare och hon har funnit löpningen nu på vuxna år. Nu har hon blivit frälst i både löpning och kombinationen av andra konditionsidrotter genom triathlon och swimrun. Hon har deltagit i Vansbro triathlon, Lidingöloppet 30k, gjorde klassikern 2015, Stockholm marathon 2017 och sprungit halvmarathon. Jenny är förutom löpledare också lärare och simtränare så hon har stor erfarenhet av att coacha andra. Jenny tycker det roligaste med att vara ledare är att peppa alla till att göra sitt bästa oavsett nivå.

“Det är roligt att se alla oavsett nivå utvecklas i sin löpträning.”


 

Cecilia “Cia” Bildt Sandgren

Cecilia har sprungit sen 2011. Hon har flertalet utbildningar i träning genom SAFE Education som personlig tränare och gruppträningsinstruktör samt mångårig erfarenhet som ledare. Springer gärna långt och länge. Springer halmaraton och maraton, älskar Lidingöloppet och kör En Svensk Klassiker varje år. Hon ser fram emot att få bidra med kunskap och träningsglädje.

“Jag ser fram emot att visa att löpning är för alla!”


 

Tomas Berg

Tomas är en inbiten löpare som gillar variationen i löpningen och en del hinderbanelopp. Tomas tycker det är kul att springa med andra och har lett löpträning på hans arbete på lunchtid. Han tränar även barn i friidrott för både Täby IS Friidrott samt Brottby SK

“Det ska bli kul att få hjälpa och motivera andra löpare.”


Åsa Stenmarck

Åsa har sprungit i 11 år och gillar att utmana mig själv vilket hon främst har gjort distansmässigt. Åsas främsta merit är att jag genomför träningen utmanar sig att springa längre och längre distanser.

“Det ska bli roligt att bidra till andras utveckling”