Cecilia Allard 

Cecilia brinner för löpning och framför allt längre distanser. Hon har deltagit i motionslopp på distanser från 5 km till maraton och även Lidingöloppet 30 km. Varje distans har sin charm, tycker hon. 2017 placerade sig Cecilia på fjärde plats i Blodomloppet i Västerås och sprang i mål på 42:03 på 10 km. Som ledare har hon varit med och arrangerat bland annat Göteborgsvarvets löparkvällar.  Cecilia hoppas att hon kan inspirera och och peppa deltagarna till att nå nya mål utifrån olika förutsättningar.”

“Min önskan är att få dela den glädjen löpningen ger mig och tillfredsställelsen med att utmana sig själv och flytta sina gränser.”


Karl Avedal

Karl upptäckte löpningen relativt sent i livet, vid 36 års ålder, men har sedan dess varit helt fast. Han älskar löpning och helst när den kombineras med en naturupplevelse eller ett äventyr, och allra helst när upplevelserna delas med andra. Han har även placerat sig bl.a. på en andraplats i maratonklassen på Black River Run och på en tredjeplats i Ledningslöpet 5K. Nu ser han fram emot att coacha fram er till fina resultat!

“Det är väldigt kul att få föra vidare den glädjen till löpningen jag känner andra människor som vill utveckla sin löpning och hitta löparglädjen”


Susanne Wall

Susanne har ett förflutet som friidrottare där hon började redan som 10-åring och tävlade på hög nivå fram tills hon var 22 år. Hon har flera SM-medaljer från ungdoms- och junioråren inom stafett och har även en individuell fjärdeplats på JSM terräng. Hon har sedan tidigare ledarerfarenhet från att ha tränat barn 7-11 år i friidrott och som löpcoach i Runacademy.

“Det bästa med att vara ledare är att inspirera och få fler att inse hur kul och härligt det är med löpning”


Magnus Steiner

Magnus har tidigare varit deltagare i löpargruppen men är nu ledare. Han har gått resan ifrån soffpotatis till frälst löpare. Han springer nu mycket och de distanser han tävlat på är allt ifrån 5 km till ultramaraton, längsta hittills är ultravasan90 2019. Tränar för att göra sitt första 100 Miles lopp under 2020. Var med i lidingö55an (alla 3 lidingölopp på samma helg) 2019 och kom på en 11:e plats. Som ledare vill han hjälpa andra att utvecklas som löpare. Han vill lära ut allt som han lärt sig i sin resa till att bli löpare!
“Jag vill förmedla glädjen i att träna löpning i grupp.”


Edith Blomqvist

Edith brinner för löpning och tycker om tävla på alla möjliga distanser, men milen är favoriten. Hon tycker att det är viktigt att alla hittar det man själv tycker är kul med löpning. Som ledare tränar Edith sitt fotbollslag i löpning. Hon tycker det är superkul att springa i grupp och som coach är det så roligt att få se deltagarnas framsteg!

“Jag vill att alla ska få hitta glädje i löpningen!”


Fredrik Tuvesson

Fredrik friidrottade som ung och har varit med som deltagare i löpargruppen. Nu är han en av ledarna. Han älskar att springa och tycker det är kul att få inspirera andra. För Fredrik är det viktiga inte hur fort man springer utan han vill få alla till att ha en härlig känsla i löpningen.

“Ska bli skoj att lära ut,se utvecklingen och framstegen hos deltagare.”
Lisette Reuterwall

Lisettes största intresse är löpning där hon började som motionär och successivt blivit bättre och bättre. Hon har aktivt tränat löpning senaste 12 åren. Hon tävlar på alla möjliga distanser och springer helst halvmaraton eller längre och tränar nu för att få en så bra tid som möjligt på Ultravasan 90km. Hon tycker om att utmana sig själv till att få en så bra tid som möjligt. Hon tycker det är superkul att coacha och se andras utveckling.

Som ledare brinner Lisette för att se andras utveckling och se när andra flyttar sina gränser. Självklart brinner jag även för att sprida löparglädje!Det är Lisettes 3e termin med Runacademy och Lisette är även ledare på Winter camp.

“Det ska bli så kul att få inspirera nya medlemmar som nyss hittat löpningen.”


Helena Nordh

Helena har aktivt tränat löpning de senaste 6 åren och fann löpningen då hon började springa med Västerås Löparklubb. I höstas sprang Helena Black River Run, 20 miles och hon hade en skön känsla hela vägen. Slutade på en 1:a plats på tiden 2:53:13. I våras sprang hon Göteborgsvarvet på 1:44 och placerade sig på en 24:e plats i sin åldersklass. Tiden skall hon använda sig för att kvala in till New York marathon 2020. Annars tycker hon om att sätta upp egna personliga mål och tävlar mest mot sig själv. Helena är utbildad gruppträningsinstruktör inom Gymnastikförbundet och är även utbildad ledare inom truppgymnastik. Som ledare har Helena varit gruppträningsinstruktör i ca 20 år inom Gymmix.

“Jag ser fram emot att peppa och stötta deltagarna och se deras utveckling”


Hanna Thunberg

Hanna har tränat löpning kontinuerligt i ca 5 år både på egen hand och i en träningsgrupp i Köping. Hanna tycker om att springa långt och har sprungit UltraVasan 45. Hon har har gått två utbildningar inom gruppträning genom Svenska Gymnastikförbundet och är även utbildad via Bergklit Education till Hälsoinspiratör, en utbildning som syftar till att t ex kunna arbeta med friskvård på arbetet och att hjälpa medarbetare till att ta ansvar för sig hälsa.
Som ledare har Hanna tidigare jobbat som gruppträningsinstruktör inom Köpings gymnastikförening

“Att få vara med att peppa och driva andra framåt, att få se människor lyckas och att få människor att få upp ögonen för att löpning kan vara på många olika sätt och att man kan hitta sig själv och sin egen väg till bättre fysisk och psykisk form genom löpning.”