Ledare Visby

Jenny Werner

Jenny har löptränat på motionsnivå sedan över 10 år tillbaka på flera olika distanser och underlag. Nu tränar hon sedan flera år tillbaka även triathlon där hon tävlat på mängder av olika distanser. Jennys främsta styrka i löpnignen är uthålligheten. Långdistans och trail passar henne bäst. Som ledare har Jenny erfarenhet ifrån att arbetat som ledare i cirkelfys. Det bästa med att leda andra tycker Jenny är att få lära ut och inspirera.Jacob Werner

Jacob har tränat löpning och multisport på elitmotionärsnivå sedan cirka 15 år tillbaka. Han har sprungit maraton, ultramaraton och Lidingöloppet flera gånger. Det har även blivit många millopp, bästa tid 38.38. Till vardags arbetar Jacob som läkare med idrottskardiologi som särskilt intresse. Som ledare har han arbetat som simtränare och gått flertalet ledarutbildningar. Han tycker det är roligast att sprida glädje till löpningen till andra.


Jerry Ahlstedt

Jerry har löptränat sedan barnsben men har de senaste åren ägnat sig åt triathlon träning och tävling. Det bästa med löpningen tycker Jerry är att finna lugn och harmoni. De bästa passen är långturer i naturen. Som ledare har Jerry flertalet ledarutbildningar och tränat barn och ungdomar inom skidor och orientering. Som ledare vill Jerry dela med sig av sina träningserfarenheter och motivera deltagarna till kontinuerlig rolig träning.


Rickard Wahlin

Rickard tränar löpning många gånger i veckan och tycker det roligaste är variationen som träningen ger. Han vill som ledare hjälpa andra att utvecklas.


William Cöster

William upptäckte löpningen genom orientering och väljer gärna skog och stig framför stad och asfalt. Har själv varit deltagare i Runacademys löpargrupper. Under de senaste fem åren åren har han fokuserat på på triathlon, trailrunning och längre distanser. William finner störst glädje att upptäcka nya stigar och njuta av naturen runt omkring mig, men fokuserar lite på prestation och utvecklas som löpare. Han ser fram emot att hjälpa andra, oavsett förutsättningar, att nå sina personliga mål och hitta glädjen med löpning.


Theresa Olsson

Theresa har tidigare varit med som deltagare i gruppen men är nu en av ledarna. Hon är instruktör på Korpen Gotland där hon håller gruppträningspass, är löpcoach och även gått TRX utbildning. Theresas främsta merit som löpare är att hon genomfört Gotlands 53 km Ultramaraton! Hon har också genomfört en del hinderbanelopp, Tough Viking och Arena Run. Kombinationen styrka och löpning tycker Theresa är både riktigt kul och utmanade. Det roligaste med att vara ledare tycker Theresa är att få dela träningsglädje tillsammans med andra.


Elisabeth Kalkhäll

Elisabeth har sprungit som deltagare i Runacademy under flera terminer, men är nu en av ledarna. Hon älskar att springa långturer i skogen eller längs havet och tränar just nu för ultradistanser. Elisabeth är diplomerad samtalscoach och van ledare sedan många år. Som ledare hoppas hon att kunna inspirera andra personer att komma i gång med löpningen.