Jenny Werner

Jenny har löptränat på motionsnivå sedan tio år tillbaka på flera olika distanser och underlag. Nu tränar hon sedan fem år tillbaka även triathlon där hon tävlat på mängder av olika distanser. Jennys främsta styrka i löpnignen är uthålligheten. Långdistans och trail passar henne bäst. Som ledare har Jenny erfarenhet ifrån att arbetat som ledare i cirkelfys.

Det är roligt att inspirera och coacha andra!”Jacob Werner

Jacob har tränat löpning och multisport på elitmotionärsnivå sedan cirka 15 år tillbaka. Han har sprungit maraton, ultramaraton och Lidingöloppet flera gånger. Det har även blivit många millopp, bästa tid 38.38. Till vardags arbetar Jacob som läkare med idrottskardiologi som särskilt intresse. Som ledare har han arbetat som simtränare och gått flertalet ledarutbildningar.

“Det ska bli roligt att försöka förmedla glädjen med träning till andra.”


Mikael Öhman 

Redan under “hockeykarriären” blev det en hel del löpning, både off season och under säsongen. Dock dröjde det till långt efter hockeykarriären innan jag fastnade för löpning som något jag kunde finna glädje och njutning i. Nuförtiden springer jag så ofta jag har möjlighet och lust, och springer gärna lite lopp för att ha lite målsättningar med löpningen. Jag springer hellre lite längre och långsamt än kort och fort.

“Det ska bli kul att få deltagarna  att tycka om löpning lika mycket som jag!” 


Lina Ringvall

Lina är en träningsglad person och löpningen har alltid funnits med i bilden. Hon är utbildad träningsinstruktör via The academy och licensierad kostrådgivare. Hon tycker det är superkul att coacha andra och har stor erfarenhet. Hon har arrangerat egna grupper inom kost och träning samt arbetat som gruppträningsinstruktör inom funktionell träning i många år.

“Jag brinner för att få folk att röra på sig och finna en glädje i det.”


Jerry Ahlstedt

Jerry har löptränat sedan barnsben men har de senaste åren ägnat sig åt triathlon träning och tävling. Det bästa med löpningen tycker Jerry är att finna lugn och harmoni. De bästa passen är långturer i naturen. Som ledare har Jerry flertalet ledarutbildningar och tränat barn och ungdomar inom skidor och orientering.

“Det ska bli kul att dela med mig av mina träningserfarenheter och motivera deltagarna till kontinuerlig rolig träning.”


Fredrik Ohlsson

Fredrik började springa under pappaledigheten och har innan han blev ledare sprungit 2 terminer med Runacadamy. Han springer allra helst i skogen men blandar in en hel del asfalt. Han har sprungit Bagheera fjällmaraton Sälen 21 km på 2,42. Nordic Classic 21 km på strax under 2,10 och slutligen Halv GUM (Gotland Ultra Maraton) 27 km. Han ser mycket framemot att vara med och bidra till den härliga stämningen i gruppen!


Louise Stuxgren

Louise har alltid sprungit och är främst en långdistansare och har fina resultat från millopp till maraton. Löpningen är Louises tid för reflektion, återhämtning och utmaning. Springa är hälsa för kropp och själ. Louise har sprungit Stockholm Marathon 2018 på 03:02:00. Helsingborg Marathon på 03:00:19. Millopp på 00:38:38.

“Nu vill jag inspirera andra till löpning. Springa tillsammans med andra och förhoppningsvis kunna förmedla löparglädje”


Rickard Wahlin

Rickard tränar flertalet dagar i veckan och har ställt upp i många längre lopp så som Sthlm marathon, Lidingöloppet och Gotlands Ultramathon. Rickard har även gjort En Svenska Klassiker 2016 och Vasaloppet en extra gång 2017. Han har målet inställt på Göteborgsvarvet och kommer även att ställa upp i Gotlands Ultramarathon igen i oktober.

“Det ska bli kul att få andra att bli sugna på löpning och se hur de utvecklas”