Ledare Ystad

Emelie Alvinsson

Emelies löparbakgrund har än inte varit så lång, men däremot intensiv. Hon körde sitt första Runacademy pass i augusti 2020, innan dess har hon sprungit max 4-5 km i 7 min/km tempo. Nu är längsta distansen 16 km. Hon springer med ett leende på läpparna och ser alla fördelar med löpning, framförallt under en pågående pandemi! Genom att vara ledare i Runacademy hoppas hon kunna inspirera och sprida energi och boosta någon att nå nya mål.


Sofie Albäck

Sofie har sprungit orientering under sin barndom, sen ett litet uppehåll med fotbollssatsning där hon även löptränade vid sidan om. När Sofie lade fotbollsskorna på hyllan för ca sex år sedan ersatte hon det med löpträning och att springa en del lopp. Hon är utbildad ledare både inom fotboll och gymnastik och är just nu fystränare för ett juniorlag i fotboll. Nu vill Sofie leda människor till att se vad löpningen kan göra för kroppen och sinnet.


Sanne Christiansen

Sanne slutade spela fotboll för tre år sedan och har sedan dess motionssprungit några gånger i veckan. För skoj skull deltar hon även i lite motionslopp. Nu vill Sanne hjälpa människor hitta glädjen med löpning. Utöver att vara ledare i Runacademy så är hon även ungdomsledare inom fotboll.


Emelie svensson
Emelie har ett stort intresse av träning i olika form och spelat fotboll i många år. När hon var i USA som au pair läste hon en kurs inom sport och hälsa. Hon har varit ansvarig för en grupp barn inom gymnastik och rörelse. Nu ser hon framemot att få löparna att känna glädje för hälsa och rörelse.