Har du svårt att hänga med fysiskt i vårens löpargrupper? Välkommen att då hänga med i Runacademy löpargrupp online där du blir coachad av oss på distans – det gör att du kan springa när och var det passar dig helt på dina villkor!

 

 

Sagt om vår löpargrupp online:

“Grymt att få både musik och instruktion i lurarna och bara vara i sin egen värld.”

“Skönt att ha en “pt i örat” som påminner om tekniken”

“Det är bra att få coachning digitalt under hela nybörjarpasset. Bäst är alla påminnelser om hållning, lutningen, var blicken ska vara mm. Detta då man lätt glömmer bort det efter ett tag när man joggar på egen hand.”

 

Hur kommer det att gå till?

I vår löpargrupp online blir du coachad på samma pass som körs i den fysiska löpargruppen fast med en ljudfil tillsammans med peppande musik. Det kommer göra att du får testa på olika typer av pass samtidigt som du får energi och pepp av en coach. Du kommer själv kunna bestämma när och var du gör passet under veckan.

Alla kan vara med och eget upplägg för nybörjare!

Träningspassen kommer vara anpassade för alla nivåer oavsett erfarenhet och löpvana. Det kommer även finnas ett upplägg för dig som är helt nybörjare där vi successivt vänjer kroppen vid att springa genom att varva gång med jogg. Här kan du läsa mer om nybörjarupplägget. 

Stor variation på passen

Det kommer vara en stor variation på alla pass där du kommer få lära dig hur löpningen blir roligare. Under våren kommer du få testa på olika varianter av intervaller, backträning, traillöpning samt träningspass där styrka varvas med löpning. Det kommer dessutom vara stort fokus på löpteknik där vi coachar dig genom olika löpteknikövningar så väl som ger dig många tips under passets gång.

Workshops inom löpteknik och träningsupplägg

Under terminen kommer vi att hålla i två valfria workshop som körs online via teams.  Det första workshopen kommer att hållas måndag den 21 mars kl 19:30 och fokuserar på löpteknik och vänder sig framförallt till dig som inte har sprungit med oss tidigare. Vi kör sedan en till workshop med fokus på träningsupplägg och motivation onsdag 27 april kl 19:30 som vänder sig till alla deltagare.

Föreläsningar online

När du hänger med i vår löpargrupp online kommer du även få tillgång till våra föreläsningar online helt kostnadsfritt. Via föreläsningarna kommer du kunna fördjupa dig inom träningslära, kost och få extra motivationstips.

Vår onlineträning ingår i priset till löpargrupperna!

När du anmäler dig till vår löpargrupp online får du dessutom 6 månaders medlemskap i vår onlineträning. Här får du tillgång till flera 100 olika pass med både styrketräning och ljudfilspass där du blir coachad i löparspåret. Du får dessutom träningsprogram samt tips och råd genom vår kunskapsbank. Du kommer att få tillgång till sidan direkt i samband med att du anmäler dig till höstens grupper.

Träna löpning hemma eller var du än befinner dig med runacademy.se

Uppföljning och gemenskap via Facebook grupp

För att peppa alla deltagare under terminens gång kommer vi ha en gemensam Facebook grupp där vi ger varandra inspiration och delar med oss av våra pass. Här kommer det även vara möjligt att lägga upp filmer på sig själv för att på personlig feedback på sin löpteknik.

Du är välkommen att gästträna!

Som deltagare i vår löpargrupp online är du välkommen att gästträna på våra fysiska orter vid de tillfällen som det passar dig.

Allt detta ingår när du deltar i löpargrupp online:

 • 15 varierande pass där du blir coachad via en ljudfil med peppande musik
 • Fri tillgång att gästträna på våra fysiska orter
 • Ett halvårsmedlemskap på Runacademy onlineträning (Värde 849 kr)
 • Digital workshop om löpteknik måndag 21 mars (Vänder sig främst till nya deltagare som inte kört löpteknik tidigare)
 • Digital workshop kring motivation och träningsupplägg onsdag 27 april
 • Varje vecka får du tips på ett styrkepass som du smidigt kan köra hemma (Detta kommer du få på mail)
 • Gemensam Facebook grupp där vi peppar och inspirerar varandra
 • Runacademy t-shirt från Salomon (värde 300 kr), Runacademy buff (värde 129 kr) eller löparskärm (värde 199 kr).
 • Medlemskap i vår idrottsförening, Runacademy IF för endast 50 kr
 • Förmånligt pris på löparresor, läger, kurser och andra event
 • 50 % rabatt på Runacademy träningsutmaningar
 • 20 % på vår webshop 

Dessutom – rabatter från samarbetspartners

Som deltagare i höstens löpargrupper får du även ta del av följande rabatter från våra samarbetspartners!

Pris för löpargrupperna

Du betalar endast 1175 kr för hela terminen.

För dig som redan är betalande medlem i Runacademy onlineträning/medlemssida så gäller priset 625  kr. (OBS: Du måste vara inloggad när du anmäler dig till vald löpargrupp för att få detta pris. Detta förutsätter även att du är betalande medlem i Runacademy onlineträning/medlemssida terminen ut.)