Har du svårt att hänga med fysiskt i höstens löpargrupper? Nu öppnar vi upp Runacademy löpargrupp online där du blir coachad av oss på distans – det gör att du kan springa när och var det passar dig helt på dina villkor!

löpargrupp online

Hur kommer det att gå till?

I vår löpargrupp online blir du coachad på samma pass som körs i den fysiska löpargruppen fast med en ljudfil tillsammans med peppande musik. Det kommer göra att du får testa på olika typer av pass samtidigt som du får energi och pepp av en coach. Du kommer själv kunna bestämma när och var du gör passet under veckan.

Alla kan vara med och eget upplägg för nybörjare!

Träningspassen kommer vara anpassade för alla nivåer oavsett erfarenhet och löpvana. Det kommer även finnas ett upplägg för dig som är helt nybörjare där vi successivt vänjer kroppen vid att springa genom att varva gång med jogg. Här kan du läsa mer om nybörjarupplägget. 

Stor variation på passen

Det kommer vara en stor variation på alla pass där du kommer få lära dig hur löpningen blir roligare. Under hösten kommer du få testa på olika varianter av intervaller, backträning, traillöpning samt träningspass där styrka varvas med löpning. Det kommer dessutom vara stort fokus på löpteknik där vi coachar dig genom olika löpteknikövningar så väl som ger dig många tips under passets gång.

Workshop inom löpteknik

Vi startar terminen med en workshop om löpteknik som kommer köras digitalt via teams. Här kommer vi teoretiskt gå igenom grunderna i löpteknik samt ge dig många tips som kommer göra att löpningen blir lättare. Det kommer även vara möjligt att ställa frågor under själva workshopen. Workshopen kommer vara måndag 6 september klockan 19.00 eller onsdag 8 september klockan 19.30. Om du inte kan närvara på Workshopen kommer det vara möjligt att ta del av kunskapen om löpteknik via olika filmer.

Föreläsningar online

När du hänger med i vår löpargrupp online kommer du även få tillgång till våra föreläsningar online helt kostnadsfritt. Via föreläsningarna kommer du kunna fördjupa dig inom träningslära, kost och få extra motivationstips.

Vår onlineträning ingår i priset till löpargrupperna!

När du anmäler dig till vår löpargrupp online får du dessutom 6 månaders medlemskap i vår onlineträning. Här får du tillgång till flera 100 olika pass med både styrketräning och ljudfilspass där du blir coachad i löparspåret. Du får dessutom träningsprogram samt tips och råd genom vår kunskapsbank. Du kommer att få tillgång till sidan direkt i samband med att du anmäler dig till höstens grupper.

Träna löpning hemma eller var du än befinner dig med runacademy.se

Uppföljning och gemenskap via Facebook grupp

För att peppa alla deltagare under terminens gång kommer vi ha en gemensam Facebook grupp där vi ger varandra inspiration och delar med oss av våra pass. Här kommer det även vara möjligt att lägga upp filmer på sig själv för att på personlig feedback på sin löpteknik.

Du är välkommen att gästträna!

Som deltagare i vår löpargrupp online är du välkommen att gästträna på våra fysiska orter vid de tillfällen som det passar dig.

Allt detta ingår när du deltar i löpargrupp online:

 • 15 varierande pass där du blir coachad via en ljudfil med peppande musik
 • Fri tillgång att gästträna på våra fysiska orter
 • Ett halvårsmedlemskap på Runacademy onlineträning (Värde 849 kr)
 • Digital workshop om löpteknik via Teams (Körs måndag eller onsdag vecka 36)
 • Varje vecka får du tips på ett styrkepass som du smidigt kan köra hemma (Detta kommer du få på mail)
 • Gemensam Facebook grupp där vi peppar och inspirerar varandra
 • Långärmad tröja från Salomon med Runacademy tryck och Runacademy buff (Totalt värde 529 kr)
 • Medlemskap i vår idrottsförening, Runacademy IF
 • Förmånligt pris på löparresor, läger, kurser och andra event
 • 50 % rabatt på Runacademy träningsutmaningar
 • 20 % på vår webshop 

Dessutom – rabatter från samarbetspartners

Som deltagare i höstens löpargrupper får du även ta del av följande rabatter från våra samarbetspartners!

Pris för löpargrupperna

Du betalar endast 1175 kr för hela terminen.

För dig som redan är betalande medlem i Runacademy onlineträning/medlemssida så gäller priset 625  kr. (OBS: Du måste vara inloggad när du anmäler dig till vald löpargrupp för att få detta pris. Detta förutsätter även att du är betalande medlem i Runacademy onlineträning/medlemssida terminen ut.)