Vi har löpargrupper för motionärer på över 70 orter över hela Sverige – från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi hjälper dig att hitta löparglädjen genom att visa hur löpningen kan varieras. Tillsammans med oss kommer du få testa på många olika typer av löpträningspass samt utveckla din löpteknik. Alla nivåer av löpare är välkomna att vara med!
Vårens löpargrupper startar i mitten på mars under vecka 12, 2020!

Vårens nya orter är: Avesta, Bjurholm, Falkenberg, Grebbestad, Gällivare, Hammarstrand, Hudiksvall, Märsta, Nödinge, Vallentuna och Åre!

 

Med anledning av corona: 
Vi följer utvecklingen av Folkhälsomyndighetens riktlinjer samt rekommendationer. Fördelen med vår träning är att vi alltid vistas utomhus. Risken för smitta är mycket lägre ute än t.ex. på ett träningspass på ett gym.  Immunförsvaret blir dessutom stärkt av att röra på sig och att vara utomhus.

I dagsläget kommer våra träningar att pågå som vanligt. Om det blir ytterligare restriktioner kring gruppstorlekar kommer vi se till att vi samlas i mindre grupper och på så sätt följer rekommendationer från folkhälsomyndigheten.

Riktlinjer
På grund av coronaviruset har vi några riktlinjer som vi önskar att alla följer:
– Kom inte sjuk till passen
– Alla grupper samlas utomhus. De grupper som har tillgång till en lokal ska endast lämna sina tillhörigheter och gå ut igen till samlingen. Undvik helst att ta med er något till passet.
– Vi kommer att samlas i mindre grupper samt att vi håller avstånd mellan varandra under träningarna
– Vi kommer undvika kroppskontakt som handskakningar, High Fives, kramar etc.
– Utöver detta följer vi de riktlinjer som sätts upp allmänt för Sverige.