Nu har vi öppnat upp anmälan till vårens löpargrupper! Passa på att anmäla dig innan måndag 30 november för att få 100 kr i rabatt. Anmäler du dig mellan 1-7 december har du dessutom chans att vinna många fina priser som bland annat en valfri löparresa under nästa år! 

Höstens nya orter är:

 

Ta chansen att vinna fina priser!

För alla er som anmäler sig mellan 1-7 december lottar vi ut följande priser:

  • En valfri löparresa i Sverige 2021
  • 2 st löparryggsäck från Salomon
  • 2 par löparskor från Salomon
  • 5 st löparjackor
  • 2 st fodrade löpartights
  • 5 platser till advenstutmaningen/vinterutmaningen
  • 3 st Presentkort i vår webshop på 1000 kr
  • 5 st Goodiebag med reflexväst, reflexband och vattenflaska
  • 2 st presentkort från Stadium på 500 kr

 

 

 

Ta chansen att vinna ett löparbälte
Anmäler du dig inom 24 h från att vi öppnar anmälan har du dessutom chans att vinna ett smidigt löparbälte från Salomon. Vi lottar ut hela 20 bälten bland er som anmäler sig inder tisdagen den 2 december!

 

Med anledning av corona
Vi ser till att anpassa träningarna utefter Folkhälsomyndighetens riktlinjer genom att köra passen utomhus, hålla till i små grupper samt att hålla avstånd mellan varandra Folkhälsomyndighetens rekommendationer och i dagsläget uppmuntrar de också till fysisk aktivitet utomhus. Vi ser till att dela upp oss i mindre grupper och håller avstånd på träningarna.

Om det kommer nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten som gör det omöjligt att starta upp höstens grupper som planerat, kommer vi i ett första läge skjuta upp gruppstarterna.  Om vi sedan blir tvingade att ställa in höstens träningar på grund av nya restriktioner kommer du att få spara din plats till våren istället. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Vi hoppas att du hänger med oss i höst! 

Vi har löpargrupper för motionärer på över 70 orter över hela Sverige – från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Vi hjälper dig att hitta löparglädjen genom att visa hur löpningen kan varieras. Tillsammans med oss kommer du få testa på många olika typer av löpträningspass samt utveckla din löpteknik. Alla nivåer av löpare är välkomna att vara med!

Höstens löpargrupper startar i september under vecka 37. Nya orter för höstens är: Enskede, Helsingborg, Sälen, Sätra och Malmö – Tygelsjö.

 

Med anledning av corona

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och i dagsläget uppmuntrar de också till fysisk aktivitet utomhus. Vi ser till att dela upp oss i mindre grupper och håller avstånd på träningarna. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.