Vill du att det ska bli roligare att springa och få lära dig mer om hur löpningen kan varieras? Då ska du hänga med oss i våra löpargrupper! Vi har löpargrupper på 88 orter i Sverige från Ystad i söder upp till Kiruna i norr.

Till oss är alla nivåer välkomna att vara med och vi har även en grupp för nybörjare. Välkommen att hitta den sanna löparglädjen tillsammans med oss!

 Löpargrupperna startar under vecka 12 i mars. 

Vårens nya orter är: Alingsås, Boden, Göteborg-Ruddalen, Hallsberg, Haparanda, Hässleholm, Köping, Leksand, Uppsala – Stadsskogen, Ystad och Åkersberga.

 

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen på våra träningar är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med motion utomhus i små grupper under pandemin då träning är viktigt för folkhälsan. Om det skulle bli restriktioner som gör att vi inte får starta upp vårens löpargrupper så kommer du att få spara din plats till hösten.  HÄR kan du läsa mer om hur vi förhåller oss till Covid-19.