Löpteknikkurs online

Lär dig springa effektivare, snabbare och med en skönare löpkänsla med en bättre löpteknik! 

Löpteknik - Utvecklas med vår löpteknikkurs online

Vill du utvecklas som löpare samt att det ska bli lättare och roligare att springa? Välkommen att då hänga med i vår löpteknikkurs online.

I vår kurs lär vi dig med enkla verktyg hur du kan förbättra din löpteknik. Med en bättre löpteknik kommer du att springa både effektivare, snabbare och med en skönare löpkänsla. Löpningen blir dessutom skonsammare för kroppen med en löpteknik som inte belastar kroppen lika hårt. Här kan du läsa mer om fördelarna med att förbättra sin löpteknik.

Hur kommer löpteknikursen online att gå till?

Kursen består av nio olika delar om löpteknik där du kommer att få lära dig mer om hållning, armpendling och hur du på bästa sätt jobbar med benen och fötterna.  Du kommer även få lära dig hur du effektivast springer både uppför så väl som utför.

Varje del består av både teoretiska så väl som praktiska moment. Du kommer att få tydliga instruktioner via filmer samt olika övningar som du själv kan göra i löparspåret. I kursen ingår dessutom en ljudfil där Runacademys grundare, Petra Kindlund, följer med dig ut i löparspåret och coachar dig till en bättre löpteknik.

I filmen nedan förklarar Petra Kindlund hur kursen i löpteknik kommer att gå till.

 

Personlig löpteknikanalys

I löpteknikkursen ingår även en löpteknikanalys där vi ger dig personlig feedback och tips som du behöver tänka på. Detta görs genom att du skickar in en film till oss på när du springer som vi sedan analyserar. Filmen kommer du enkelt kunna göra på egen hand med en vanlig mobiltelefon. Du kommer att få tillbaka en tydlig analys där vi går igenom vad du kan förbättra i din löpteknik och vad du redan gör bra.

Hur lång tid tar löpteknikkursen?

Du bestämmer själv när du gör varje del och i vilken takt som du vill göra löpteknikkursen. Vi rekommenderar att du gör omkring 2-3 delar/vecka. Det gör att löpteknikkursen kommer att ta omkring 3-4 veckor. Du kommer att ha tillgång till allt material under 3 månader från att du anmäler dig och startar igång kursen.

Vad kan du förvänta dig av kursen i löpteknik?

Efter avslutad kurs kommer du att få en större förståelse för hur du på enkelt sätt kan förbättra din löpteknik. Det kommer göra att du springer både lättare och får ett bättre flyt i löpningen som kommer göra att det blir ännu roligare att springa!

Med bättre löpteknik blir löpningen lättare

Pris på kursen i löpteknik:

Ordinarie pris på löpteknikkursen: 995 kr
Medlemspris på löpteknikkursen: 895 kr (Du måste vara inloggad på medlemssidan för att få rabatten)