Medlemsskap Runacademy IF

Tävla för Runacademy IF

Alla ni som springer med våra löpargrupper har även möjlighet att vara en del av vår idrottsförening. Vår idrottsförening är något mer än en traditionell förening, där resultatet oftast är den största drivkraften.

Vi vill istället uppmuntra fler att våga anmäla sig till sitt första motionslopp, utmana sig att testa en längre distans än tidigare eller anta en ny utmaning av något slag. Runacademy IF är medlemmar i Svensk Friidrott och i vår förening är alla löpare välkomna!

Chans att vinna priser

För att inspirera dig att tävla för en förening och utmana dig att nå dina mål, kommer vi att lotta ut fina priser bland er som fullföljer några av Sveriges största motionslopp.

Vi kommer lotta ut presentkort i vår webshop på följande lopp: (Du kommer då behöva registrera klubb Runacademy IF inför loppet för att delta i utlottningen.)

  • Stockholm maraton
  • Stockholm Halvmaraton
  • Göteborgsvarvet
  • Helsingborg maraton
  • Lidingöloppet
  • Tjejmilen

Bli påhejad under loppen

På flera av Sveriges största motionslopp kommer vi även ha hejarklackar. Under loppets gång kommer du bli påhejad av våra fantastiska ledare och deltagare, vilket ger en massa energi att orka hela vägen. Ta därför på dig Runacademy tröjan/t-shirten när du springer ditt lopp så kommer vi heja lite extra.

Pris

Du betalar enbart 50 kr för att springa för vår förening, vilket görs i samband med din anmälan till löpargrupperna. Tränar du med oss online anmäler du dig till föreningen genom att fylla i formuläret nedan.