Behöver du extra pepp och motivation för att hålla igång med träningen? Då ska du hänga med i vår tre veckors utmaning som kommer att vara helt online och ge dig en massa pepp och inspiration! 

 

Du kommer enkelt kunna köra dina pass hemifrån!

Under tre veckor utmanar vi dig på 3-4 pass i veckan. Träningarna kommer att vara helt online där du gör alla pass hemifrån. Vi kommer sedan att peppa varandra via en facebook grupp. Utmaningen går alldeles utmärkt att kombinera tillsammans med träningen i vårens löpargrupper.

Från måndagen den 29 mars till och med den 18 april utmanar vi dig på 3-4 specifika pass i veckan. De olika träningspassen kommer vara både löpträningspass i form av olika varianter av löppass så väl som styrkepass. Under varje vecka kommer du att få rapportera träningen till oss vilket gör det extra sporrande att genomföra passen och se dina framsteg.

 

Utmaningen anpassas efter din nivå!

För att alla ska kunna vara med oavsett nivå så kommer utmaningen att köras efter fyra olika nivåer. Det kommer att vara en stor variation på alla pass!

Nivå nybörjare – För dig som är nybörjare och springer i nybörjargruppen i vårens löpargrupper
– Utmaningen består av tre pass i veckan.
– Löppassen kommer att ökas successivt där du varvar jogg med gång.
– Det kommer vara ett styrkepass i veckan som du kan köra hemma.

Nivå 1 – För dig som springer då och då men vill få mer regelbundenhet i sin träning
– Utmaningen består av tre pass i veckan.
– Löppassen kommer att bestå av ett intervallpass på ljudfil och ett distanspass.
– Det kommer vara ett styrkepass i veckan som du kan köra hemma.

Nivå 2 – Springer lite då och då som nu behöver en utmaning
– Utmaningen kommer att bestå av tre pass i veckan.
– Det kommer var ett utmanande intervallpass i veckan som kommer vara inspelat på ljudfil.
– Veckans andra löppass kommer bestå av antingen ett intervallpass till på ljudfil eller ett distanspass.
– Ett styrkepass där vi coachar dig på ett pass som du kan köra hemma.

Nivå 3 – Van löpare som vill få en extra utmaning
– Utmaningen kommer att bestå av fyra pass i veckan.
– Det kommer var två utmanande intervallpass i veckan inspelade på en ljudfil.
– Ett pass i veckan kommer att bestå av ett distanspass som avslutas med antingen ett kortare styrke eller rörlighetspass.
– Ett styrkepass i veckan där vi coachar dig genom hela passet

30 % rabatt på hörlurar från Urbansita

När du hänger med i våra utmaningar får du dessutom hela 30 % rabatt på hörlurar hos vår samarbetspartners på Urbanista. De har superbra hörlurar för löpare som är smidiga att använda när du kör våra ljudfilspass.

Vinn ett presentkort på 1000 kr från vår webshop eller en plats i vårutmaningen!

Om du kör alla dina pass enligt utmaningen så har du även chans att vinna ett presenkort på 1000 kr från vår webshop som vi lottar ut bland alla som är med. Vi kommer också lotta ut två platser i nästkommande utmaning, vårutmaningen!

Anmäl dig till utmaningen

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 199 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl.

Om du redan är medlem hos oss online eller tränar med oss i vårens löpargrupper får du 50 % rabatt på utmaningen. Ett av passen i utmaningen kommer dessutom vara det vi kör med löpargrupperna. Det gör att du som springer med oss inte behöver göra ett extrapass. För att erhålla din rabatt behöver du vara inloggad på sidan när du anmäler dig.