Villkor för löpteknikkurs och kurser med Runacademy

§ 1. Allmänt om köpet

Följande allmänna villkor avser för deltagande i Runacademys löpteknikkurser så väl som övriga kurser där ditt köp har gjorts till Runacademy Sweden AB. I köpet ingår praktiska träffar enligt kursinnehållet med en av våra coacher.

§ 2. Din bokning och betalning

Din bokning till kursen är personlig och kan inte överlämnas till någon annan. Betalningen görs direkt till oss via kort, faktura eller swish. Kursen startar enligt kursdatum som står på hemsidan där du anmälde dig.

§ 3. Återbetalning och avbokningspolicy

Din anmälan är bindande och det görs ingen återbetalning av avgiften. Du kan enbart avboka din plats och få tillbaka dina pengar vid skada eller sjukdom. Det ska då ske senast 7 dagar innan starten med uppvisande av läkarintyg. Observera att Ångerrätt på 14 dagar ej gäller vid anmälan till kursen.  Se konsumentverkets stadgar angående ångerrätt under rubriken När ångerrätten inte gäller.

§ 4. Vid inställd eller förflyttad kurs

Runacademy har rätt att ändra tid och datum för pass om det skulle krävas på grund av sjukdom eller väder. Minsta antal deltagare för att kursen ska genomföras är 5 personer. Vid färre deltagare kan kursen komma att ställas in eller flyttas. Detta meddelas i så fall senast 3 dagar innan kursstart.

§ 5. Deltagande sker på egen risk

Du som deltagare ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att de utan risk kan delta i Runacademys aktiviteter. Runacademy står inte för några kostnader vid skada eller sjukdom utan all träning sker på egen risk. Runacademy ansvarar inte heller för kläder, skor eller annan utrustning som du använder under träningspassen. Runacademy kan inte kompensera dig för träningspass du inte kan närvara på. Det är ditt ansvar att se till att komma på passen.

§ 6. Hantering av dina personuppgifter (GDPR)

Vi på Runacademy är noggranna med att behandla dina personuppgifter på rätt sätt och följer GDPR. Här kan du läsa hur vi behandlar dina personuppgifter.

§ 7. Rättigheter

All material på www.runacademy.se är kopieringskyddat. Det innebär att du inte får sprida text, bilder och filmer vidare utan vår tillåtelse.

 

runacademy-1

Runacademy Sweden AB, orgnummer: 556500-1517.
Adress: Sjövikskajen 34, 117 57 Stockholm.
Tel: 070-359 73 38
Email: info@runacademy.se