Villkor för träningsutmaningar och Runacademy open

§ 1. Allmänt

Följande allmänna villkor avser för deltagande i Runacademys träningsutmaningar eller i Runacademy Open där ditt köp har gjorts till Runacademy Sweden AB. Vid köp av Runacademys träningsutmaningar ingår 3-4 träningspass under 3-6 veckor beroende på utmaning. I alla träningspass ingår filmer samt ljudfiler där du blir coachad av oss. Du kommer även kunna rapportera att passen har blvit gjorda.

§ 2. Din bokning och betalning

Din bokning till utmaningen är personlig och kan inte överlämnas till någon annan. Betalningen görs direkt till oss via kort, faktura eller swish. Du kommer att få tillgång till vår onlinetjänst direkt i samband med din anmälan där du även kommer att hitta passen till själva utmaningen. Träningspassen till utmaningen kommer att publiceras senast tre dagar innan utmaningen startar.

§ 3. Återbetalning och avbokningspolicy

Vid skada eller sjukdom kan du förskjuta din plats till en kommande utmaning om det görs senast en vecka efter att utmaningen har startat. Vi kan däremot inte göra några återbetalningar.  Om du vill förflytta din bokning till nästa utmaning vänligen mejla oss på info@runacademy.se och bifoga gärna ett läkarintyg. Observera att ångerrätt på 14 dagar ej gäller vid anmälan till digitalt innehåll.  Se konsumentverkets stadgar angående ångerrätt under rubriken När ångerrätten inte gäller.

§ 4. Hälsotillstånd

Du som deltagare ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att de utan risk kan delta i Runacademys aktiviteter. Runacademy står inte för några kostnader vid skada eller sjukdom utan all träning sker på egen risk.

§ 5. Dopning

Runacademy har nolltolerans vad gäller brukande av dopingklassade preparat. Vid användande av dopingpreparat kommer medlem att stängas av med omedelbar verkan. Dopinglagen (1991:1969) samt SFS (1999:44).

§ 6. Hantering av dina personuppgifter (GDPR)

Vi på Runacademy är noggranna med att behandla dina personuppgifter på rätt sätt och följer GDPR. Här kan du läsa hur vi behandlar dina personuppgifter.

§ 7. Rättigheter

All material på www.runacademy.se är kopieringskyddat. Det innebär att du inte får sprida text, bilder och filmer vidare utan vår tillåtelse.

 

runacademy-1

Runacademy Sweden AB, orgnummer: 556500-1517.
Adress: Sjövikskajen 34, 117 57 Stockholm.
Tel: 070-359 73 38
Email: info@runacademy.se