Villkor för tröskeltester

§ 1. Allmänt om köpet

Följande allmänna villkor gäller vid köp av avancerat tröskeltest hos Runacademy Sweden AB. I köpet ingår följande:
– Totalt två personliga träffar
– Tröskeltest på löpband där vi mäter puls och laktat (Cirka 60 minuter under träff ett)
– Djupgående träningsanalys där vi ger tips på vilka typer av träningspass som passar dig bäst. Du får även förslag på hur en träningsvecka kan se ut (Cirka 30 minuter på träff två)
– Träningspass där vi tillsammans kör ett pass som är framtaget utefter dina resultat i tröskeltestet (Cirka 45 minuter på träff två som görs direkt efter träningsanalysen)
– Mätning av fettprocent med bioimpedans våg (Frivilligt om du önskar)
– Träningskompendium med inriktning på aerob och anaerob träning
– För uppföljande tröskeltest betalar du enbart 1495 kr
– 10 % rabatt på kommande PT-träning (Gäller vid köp av 10 PT-träffar)

§ 2. Din bokning och betalning

Din bokning till tröskeltestet är personlig och kan inte överlämnas till någon annan. Betalningen görs direkt till oss via kort, faktura eller swish. Vid anmälan kommer vi att kontakta dig för att boka upp en tid för första träffen. Vid bokad tid för tröskeltest kan du senast göra en ombokning av testet 12 h innan annars blir du debiterad på 500 kr.

§ 3. Återbetalning och avbokningspolicy

Vi följer konsumenverket stadgar och du har därför en ångerrät på 14 dagar av ditt köp. Om du blir skadad eller sjuk kan du förskjuta testet till längre fram. Testet måste göras inom ett år från att betalning och bokningen är gjord.

§ 4. Deltagande sker på egen risk

Du som deltagare ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att de utan risk kan delta i detta avancerade tröskeltest. Runacademy står inte för några kostnader vid skada eller sjukdom utan all träning sker på egen risk. Runacademy ansvarar inte heller för kläder, skor eller annan utrustning som du använder under träningspassen.

§ 5. Hantering av dina personuppgifter (GDPR)

Vi på Runacademy är noggranna med att behandla dina personuppgifter på rätt sätt och följer GDPR. Här kan du läsa hur vi behandlar dina personuppgifter.

§ 6. Rättigheter

All material på www.runacademy.se är kopieringskyddat. Det innebär att du inte får sprida text, bilder och filmer vidare utan vår tillåtelse.

 

runacademy-1

Runacademy Sweden AB, orgnummer: 556500-1517.
Adress: Sjövikskajen 34, 117 57 Stockholm.
Tel: 070-359 73 38
Email: info@runacademy.se