Villkor vid köp av produkter från Runacademy´s webbshop

§ 1. Allmänt om köpet

Följande allmänna villkor avser köp av produkter från Runacademys webbshop där ditt köp har gjorts till Runacademy Sweden AB.

§ 2. Ditt köp och betalning

Vid köp av produkter på Runacademys webbshop görs betalning direkt via kort, faktura eller swish. Din beställda produkt kommer att skickas inom 7 dagar.

§ 3. Fraktkostnad och returer

Du får fri frakt när du handlar för mer än 699 kr. Handlar du för lägre summor tillkommer en fraktkostnad på 69 kr. Vi står inte för fraktkostnaden för returer utan det bekostar du själv.

§ 4. Ångerrätt
Du har ångerrätt på produkten på upp till 14 dagar efter att köpet har gjorts. Runacademy står dock inte för fraktkostnaden från dig till oss. För att en återbetalning ska göras från oss till dig skall produkten du returnerar vara oanvänd. Vid retur eller byte av produkt återbetalar vi kostnaden för produkten, minus fraktkostnaden.

§ 5. Hantering av dina personuppgifter (GDPR)

Vi på Runacademy är noggranna med att behandla dina personuppgifter på rätt sätt och följer GDPR. Här kan du läsa hur vi behandlar dina personuppgifter.

§ 6. Rättigheter

Allt material på www.runacademy.se är kopieringskyddat. Det innebär att du inte får sprida text, bilder och filmer vidare utan vår tillåtelse.

 

runacademy-1

Runacademy Sweden AB, orgnummer: 556500-1517.
Adress: Sjövikskajen 34, 117 57 Stockholm.
Tel: 070-359 73 38
Email: info@runacademy.se