§ 1. Allmänt

Följande allmänna villkor avser för medlemskap i Runacademys onlinetjänst. I onlinetjänsten ingår träningsprogram, en träningsbank samt en kunskapsbank där du får tips samt råd.

§ 2. Medlemskap och betalning

Medlemskapet i Runacademy är personligt och kan inte överlåtas till annan person. I samband med att du anmäler dig till vår onlinetjänst och har betalt kommer du att få tillgång direkt till onlinetjänsten direkt när du anmäler dig. Betalningen görs via kortbetalning.

Vi har tre olika typer av medlemskap och följande gäller för dessa:

Löpande 159 kr /månad
I abonnemanget kommer det automatiskt att dras 159 kr/ månad. Du kan när du vill avsluta ditt medlemskap då det inte finns någon bindningstid. För att säga upp ditt medlemskapet gör du det på medlemssidan under ”Mitt Abonnemang” under Medlem på medlemssidan.  Du kommer då att ha få en bekräftelse till din mejl med uppsägningsdatum samt ett datum för hur lång tid du kommer att ha tillgång till sidan baserat på när sista dragningen gjordes.  Du kommer sedan att få en bekräftelse när abonnemanget är avslutat.

Abonnemangsperiod 6 månader 139 kr / månad
I abonnemanget kommer man att ha tillgång till Runacademys medlemssida under de kommande 6 månaderna. Om man inte säger upp medlemskapet innan detta datum kommer det automatiskt att förnyas med ytterligare 6 månader. Det kommer att skickas ut en påminnelse om förnyelsen av abonnemanget 14 dagar, 7 dagar och 3 dagar innan nästa dragning. Man kan då närsomhelst säga upp abonnemang och det kommer då inte dras någon ytterligare betalning. När abonnemanget är avslutat kommer man att få en bekräftelse om detta. För att säga upp ditt medlemskapet gör du det på medlemssidan under ”Mitt Abonnemang” under menyn Medlem på medlemssidan.

Abonnemangsperiod 12 månader 99 kr / månad
I abonnemanget kommer man att ha tillgång till Runacademys medlemssida under de kommande 12 månaderna. Om man inte säger upp medlemskapet innan detta datum kommer det automatiskt att förnyas med ytterligare 12 månader. Det kommer att skickas ut en påminnelse om förnyelsen av abonnemanget 14 dagar, 7 dagar och 3 dagar innan nästa dragning. Man kan då närsomhelst säga upp abonnemang och det kommer då inte dras någon ytterligare betalning. När abonnemanget är avslutat kommer man att få en bekräftelse om detta. För att säga upp ditt medlemskapet gör du det på medlemssidan under ”Mitt Abonnemang” under menyn Medlem på medlemssidan.

§ 3. Återbetalning och avbokningspolicy

Ångerrätt på 14 dagar ej gäller vid anmälan till digitalt innehåll.  Se konsumentverkets stadgar  stadgar angående ångerrätt under rubriken När ångerrätten inte gäller. Vid skada eller sjukdom kan du inte heller frysa ditt medlemskap.

§ 4. Runacademy IF

Som medlem i Runacademy har du även möjlighet att bli medlem i Runacademy Idrottsförening. Du får därmed tävla och representera Runacademy IF på alla motionslopp under det aktuella året som du tecknat medlemskap för. För att bli medlem i föreningen så måste du själv registrera dig på sidan och hittar information om detta under “Medlem” vidare till “Runacademy IF “. Det kostar ingenting extra att bli medlem i föreningen.

§ 5. Hälsotillstånd

Du som medlem ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att de utan risk kan delta i Runacademys aktiviteter. Runacademy står inte för några kostnader vid skada eller sjukdom utan all träning sker på egen risk.

Om du blir skadad eller sjuk kommer det inte heller vara möjligt att frysa ditt medlemskap under just den perioden.

§ 6. Trivselregler och träningsföreskrifter

Som medlem i Runacademy accepterar vi endast kamratlig laganda. Om du agerar respektlöst mot andra medlemmar kan du komma att bli nekad till fortsatt medlemskap. Kvarstående abonnemangstid debiteras.

§ 7. Dopning

Runacademy har nolltolerans vad gäller brukande av dopingklassade preparat. Vid användande av dopingpreparat kommer medlem att stängas av med omedelbar verkan. Dopinglagen (1991:1969) samt SFS (1999:44).

§ 8. Hantering av dina personuppgifter (GDPR)

Vi på Runacademy är noggranna med att behandla dina personuppgifter på rätt sätt och följer GDPR. Här kan du läsa hur vi behandlar dina personuppgifter.

§ 9. Rättigheter

All material på www.runacademy.se är kopieringskyddat. Det innebär att du inte får sprida text, bilder och filmer vidare utan vår tillåtelse.

§ 10. Deltagande i löpargrupperna

För medlemmar i löpargrupperna är det särskilda villkor som gäller och du klickar här för att komma till dessa villkor. Som deltagare i Runacademys löpargrupper kommer du att få tillgång till medlemssidan under 6 månader. Du kommer att få instruktioner hur du skapar detta konto omkring 2 veckor innan löpargrupperna startar.

runacademy-1

Runacademy Sweden AB
Adress: Sjövikskajen 34, 117 57 Stockholm.
Tel: 070-359 73 38
Email: info@runacademy.se
Org.nr: 556928-5157