Villkor för löpargrupp

Följande villkor gäller när du tränar med Runacademys löpargrupper. Villkoren godkände du i samband med din anmälan till löpargrupperna.

1) Du har rätt att delta på alla träningspass som ingår i Runacademys löpargrupper. Du har även rätt att närvara på de pass som är på andra orter. Du får gå på hur många pass som du önskar och vill.

2) Som deltagare i Runacademys löpargrupper får du även tillgång till Runacademys medlemssida. Inloggningsuppgifter mejlas omkring 2 veckor innan gruppstarten.

3) Som deltagare i Runacademys löpargrupper har du även möjlighet att bli medlem i idrottsföreningen Runacademy IF för 2017. Det kostar ingenting extra att bli medlem i föreningen. För att bli medlem behöver du däremot förteckna ett medlemskap på Runacademys medlemssida under medlemsinfo vidare till Runacademy IF 2017.

4) Betalningen görs direkt via anmälan med kortbetalning, swish eller faktura. Om du önskar att betala med faktura tilkommer 35kr i administrationskostnad och det kan ta någon vecka innan fakturan mejlan till dig.

5)  Din anmälan är bindande och det görs ingen återbetalning av avgiften. Du kan enbart avboka din plats och få tillbaka dina pengar vid skada eller sjukdom.  Det ska då senast göras 7 dagar innan starten med uppvisande av läkarintyg. Sju dagar innan gruppstarten kan du inte avboka din plats.

6) Runacademy har rätt att ändra tid och datum för pass om det skulle krävas på grund av sjukdom, väder eller andra oförutsedda händelser.

7) Runacademy ansvarar inte  för kläder, skor eller annan utrustning som du använder under träningspassen.

8) Runacademy kan inte kompensera dig för träningspass du inte kan närvara på. Det är ditt ansvar att se till att komma på passen.

9) Runacademy ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom eller skador i samband med deltagande under träning. Blir du sjuk eller skadad under pågående termin kan du inte få tillbaka pengar eller frysa något medlemskap