Löparläger och löparresor 2018

Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Våra läger brukar bli fullbokade så om du vill säkra din plats så är det bra att boka så tidigt som möjligt!

vittmedstreck

Löparresa till Madeira

Följ med oss i vinter på en upplevelseresa till magiska Madeira. Här är det varmt året om och ön har en fantastisk natur som skiftar från den grönaste grönskan till de kargaste klipporna. Madeira är ett riktigt mecka för oss som gillar att springa i storslagen natur!

RESAN ÄR NU FULLBOKAD. Önskar du ställa dig på väntelistan eller har ytterligare frågor, maila therese@runacademy.se

madeira 10-17 mars

Läs mer om resan till Madeira

vittmedstreck

Tävlingsresa till Prag Halvmaraton 2018

Spring världens snabbaste halvmarathon i vackra Prag den 7 April 2018. RESAN ÄR NU FULLBOKAD.

Läs mer om resan till Prag Halvmaraton

vittmedstreck

Löparresa Kroatien 2018

En fantastisk resa där vi kombinerar sol och bad med varierad träning. Resan är en vecka lång och är öppen för alla nivåer av löpare!

Läs mer om resan till Kroatien

vittmedstreck

Löparweekend på Öland

Häng med på denna inspirerande löparhelg på vackra Öland. Vi kombinerar tuffare intervallpass med lugna myspass samt kör sandlöpning, löpteknik och styrketräning för löpare. Lägret ligger dessutom över Kristi Himmelfärdshelg vilket innebär att många har långledigt över denna helg.

Läs mer om vår löparweekend på Öland

vittmedstreck

Löparresa till Chamonix

I början av juli 2018 kommer vi åter att resa till de franska alperna och den erkända trailmeckat Chamonix. En drömresa för många!

RESAN ÄR NU FULLBOKAD. Önskar du ställa dig på väntelistan eller har ytterligare frågor, maila therese@runacademy.se

framsida

Läs mer om resan till Chamonix

vittmedstreck

Löparresa till Davos i Alperna

Upplev hur det är att springa i Alperna i Schweiz tillsammans med oss. Fördelen med dessa berg är att det är relativt lättsprungit med inte alltför mycket sten och rötter som gör att det framförallt lämpar sig till dig som är ny med bergslöpning. Det kommer även bli ett äventyr för dig som är något mer erfaren löpare.

Davos framsida

Läs mer om resan till Davos


Löparweekend i Stockholms skärgård 2018

Under en helg på vackra Gålö i Stockholms Skärgård arrangerar vi ett läger fyllt av löparglädje den 10-12 augusti! Här springer du i fin natur, får prova på många olika träningspass, ha härligt umgänge och god mat! Efter träningspassen kan du ta ett uppfriskande dopp i havet!

Gålösölj2018
Läs mer om löparweekend i Gålö
vittmedstreck

Löparläger i Grövelsjön 2018

Följ med på ett av Sveriges största fjälläger där du får upptäcka hur det är att uppleva fjällen i löparskor. Den 30 augusti-2 september 2018 åker vi till Grövelsjön på ett löparläger som alla kan vara med på. Det utlovas mycket löparglädje och fin natur. Anmälan är nu öppen!

Läs mer om resan till Grövelsjön

vittmedstreck

Tävlingsresa till Lissabon halvmaraton och maraton 2018

Följ med oss på denna roliga resa där vi kombinerar ett roligt lopp med att utforska vackra Lissabon tillsammans med ett härligt gäng! Du väljer själv om du vill springa hela maratondistansen, halva distansen eller endast följa med som supporter.

Anmäl dig senast den 24 mars för att få 500 kr rabatt på resan!

Läs mer om resan till Lissabon

vittmedstreck

Löparresa till Spanska Solkusten 2018

I november 2018 kommer vi resa tillbaka till den spanska solkusten för ett underbart läger. En resa där vi kombinerar löpning i bergen med härlig löpning på stranden. Anmälan öppnar under våren 2018!

img_1330.jpg

vittmedstreck

Löparresa Gran Canaria 2019

Lämna snön och kyla i februari 2019 och följ med oss till ett riktigt äventyr till bergen i Gran Canaria. Passar dig som gillar att uppleva häftig och storslagen natur. HÄR kan du se hur det såg ut på 2018 års resa.