Löparläger och löparresor 2018

Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Våra läger brukar bli fullbokade så om du vill säkra din plats så är det bra att boka så tidigt som möjligt!

vittmedstreck

Löparresa Gran Canaria 2018

Lämna snön och kyla i vinter och följ med oss till ett riktigt äventyr till bergen i Gran Canaria. Passar dig som gillar att uppleva häftig och storslagen natur. OBS: Resan är nu fullbokad. För att ställa dig i kölistan mejla Therese på therese@runacademy.se

Gran Canaria bild 2018

Läs mer om resan till Gran Canaria

vittmedstreck

Löparresa till Madeira

Följ med oss i vinter på en upplevelseresa till magiska Madeira. Här är det varmt året om och ön har en fantastisk natur som skiftar från den grönaste grönskan till de kargaste klipporna. Madeira är ett riktigt mecka för oss som gillar att springa i storslagen natur!

madeira 10-17 mars

Läs mer om resan till Madeira

vittmedstreck

Tävlingsresa till Prag Halvmaraton 2018

Spring världens snabbaste halvmarathon i vackra Prag den 7 April 2018.

Läs mer om resan till Prag Halvmaraton

vittmedstreck

Löparresa Kroatien 2018

En fantastisk resa där vi kombinerar sol och bad med varierad träning. Resan är en vecka lång och är öppen för alla nivåer av löpare!

Läs mer om resan till Kroatien

vittmedstreck
Löparresa till Chamonix

I början av juli 2018 kommer vi åter att resa till de franska alperna och den erkända trailmeckat Chamonix. En drömresa för många!

RESAN ÄR NU FULLBOKAD. Önskar du ställa dig på väntelistan eller har ytterligare frågor, maila therese@runacademy.se

framsida

Läs mer om resan till Chamonix

vittmedstreck

Löparresa till Davos i Alperna

Upplev hur det är att springa i Alperna i Schweiz tillsammans med oss. Fördelen med dessa berg är att det är relativt lättsprungit med inte alltför mycket sten och rötter som gör att det framförallt lämpar sig till dig som är ny med bergslöpning. Det kommer även bli ett äventyr för dig som är något mer erfaren löpare.

Davos framsida

Läs mer om resan till Davos


Löparweekend i Stockholms skärgård 2018

Under en helg på vackra Gålö i Stockholms Skärgård arrangerar vi ett läger fyllt av löparglädje den 10-12 augusti! Här springer du i fin natur, får prova på många olika träningspass, ha härligt umgänge och god mat! Efter träningspassen kan du ta ett uppfriskande dopp i havet!

Gålösölj2018
Läs mer om löparweekend i Gålö
vittmedstreck

Löparläger i Grövelsjön 2018

Följ med på ett av Sveriges största fjälläger där du får upptäcka hur det är att uppleva fjällen i löparskor. Den 30 augusti-2 september 2018 åker vi till Grövelsjön på ett löparläger som alla kan vara med på. Det utlovas mycket löparglädje och fin natur. Anmälan är nu öppen!

Läs mer om resan till Grövelsjön

vittmedstreck

Löparresa till Spanska Solkusten 2018

I november 2018 kommer vi resa tillbaka till den spanska solkusten för ett underbart läger. En resa där vi kombinerar löpning i bergen med härlig löpning på stranden. Anmälan öppnar under våren 2018!

img_1330.jpg

vittmedstreck