Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Våra läger brukar bli fullbokade så om du vill säkra din plats så är det bra att boka så tidigt som möjligt!


Löparresa till Spanska Solkusten 2018

I november 2018 kommer vi åter resa till den spanska solkusten för ett underbart löparläger. En resa där vi kombinerar löpning i bergen med härlig löpning på stranden.

Läs mer om resan till Spanska Solkusten


Löparresa till Gran Canaria 2019

Lämna snön och kyla i februari 2019 och följ med oss till ett riktigt äventyr till bergen i Gran Canaria. Passar dig som gillar att uppleva häftig och storslagen natur. HÄR kan du se hur det såg ut på 2018 års resa.

Läs mer om resan till Gran Canaria


Löparresa till Madeira 2019

Under våren 2019 åker vi tillbaka för att upprepa succén från årets premiärresa till vackra Madeira. En drömresa för alla som gillar vacker natur och fin traillöpning! HÄR kan du se hur det såg ut på 2018 års resa! Anmälan är nu öppen!

LÄS MER OM LÖPARRESAN TILL MADEIRA


Tävlingsresa till Prag Halvmaraton 2019

Under våren 2019 kommer vi åter att åka till Prag för att springa en av världens snabbaste halvmaror. Resan kommer att vara 4-7 april 2019! Anmälan är nu öppen!

Läs mer om resan till Prag halvmaraton


Löparresa till Kroatien 2019

En fantastisk resa där vi kombinerar sol och bad med varierad träning. Resan är en vecka lång och passar alla nivåer av löpare! HÄR kan ni se alla bilder från årets resa. Anmälan är nu öppen!

LÄS MER OM RESAN TILL KROATIEN


Löparresa till Chamonix i Franska Alperna 2019

En riktig drömresa där vi utforskar bergen runt Chamonix med löparskorna på! Här bjuds det på dramatiska vyer och många höjdmeter. Resan kommer att gå 3-7 juli 2019. Bilder från 2018 års resa. Anmälan är nu öppen! Boka senast den 18 november för att få 1000 kr i rabatt på resan!

LÄS MER OM LÖPARRESAN TILL CHAMONIX


Löparresa till Davos i Schweiziska Alperna 2019

Upplev hur det är att springa i Alperna i Schweiz tillsammans med oss. Fördelen med dessa berg är att det är relativt lättsprungit med inte alltför mycket sten och rötter som gör att det framförallt lämpar sig till dig som är ny med bergslöpning. Det kommer även bli ett äventyr för dig som är något mer erfaren löpare. Resan kommer att gå i juli 2019, anmälan öppnar under vecka 49. För att se bilder från 2018 års läger  - klicka HÄR.


Löparläger i Grövelsjön 2019

Följ med på ett av Sveriges största fjälläger där du får upptäcka hur det är att uppleva fjällen i löparskor. Det utlovas mycket löparglädje och fin natur. Lägret anordnas i slutet av augusti/början av september.