Löparläger och löparresor 2018

Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Våra läger brukar bli fullbokade så om du vill säkra din plats så är det bra att boka så tidigt som möjligt!

vittmedstreck

Löparresa till Davos i Alperna

Upplev hur det är att springa i Alperna i Schweiz tillsammans med oss. Fördelen med dessa berg är att det är relativt lättsprungit med inte alltför mycket sten och rötter som gör att det framförallt lämpar sig till dig som är ny med bergslöpning. Det kommer även bli ett äventyr för dig som är något mer erfaren löpare.

Resan är nu fullbokad! För att ställa dig på väntelistan, kontakta therese@runacademy.se

Davos framsida

Läs mer om resan till Davos

vittmedstreck

Löparweekend i Stockholms skärgård 2018

Under en helg på vackra Gålö i Stockholms Skärgård arrangerar vi ett läger fyllt av löparglädje den 10-12 augusti! Här springer du i fin natur, får prova på många olika träningspass, ha härligt umgänge och god mat! Efter träningspassen kan du ta ett uppfriskande dopp i havet!

Gålösölj2018
Läs mer om vår löparweekend på Gålö

vittmedstreck

Löparläger i Grövelsjön 2018

Följ med på ett av Sveriges största fjälläger där du får upptäcka hur det är att uppleva fjällen i löparskor. Den 30 augusti-2 september 2018 åker vi till Grövelsjön på ett löparläger som alla kan vara med på. Det utlovas mycket löparglädje och fin natur. Anmälan är nu öppen!

Läs mer om resan till Grövelsjön

vittmedstreck

Tävlingsresa till Lissabon halvmaraton och maraton 2018

Följ med oss på denna roliga resa där vi kombinerar ett roligt lopp med att utforska vackra Lissabon tillsammans med ett härligt gäng! Du väljer själv om du vill springa hela maratondistansen, halva distansen eller endast följa med som supporter.

Läs mer om resan till Lissabon

vittmedstreck

Löparresa till Spanska Solkusten 2018

I november 2018 kommer vi åter resa till den spanska solkusten för ett underbart löparläger. En resa där vi kombinerar löpning i bergen med härlig löpning på stranden.

Läs mer om resan till Spanska Solkusten

vittmedstreck

Löparresa Gran Canaria 2019

Lämna snön och kyla i februari 2019 och följ med oss till ett riktigt äventyr till bergen i Gran Canaria. Passar dig som gillar att uppleva häftig och storslagen natur. HÄR kan du se hur det såg ut på 2018 års resa.

Anmälan är nu öppen!

Läs mer om resan till Gran Canaria

vittmedstreck

Löparresa till Madeira 2019

Under våren 2019 åker vi tillbaka för att upprepa succén från årets premiärresa till vackra Madeira. En drömresa för alla som gillar vacker natur och fin traillöpning! Anmälan öppnar under hösten 2018. HÄR kan du se hur det såg ut på 2018 års resa! Datum för resan är 9-16 mars 2019.

vittmedstreck

Tävlingsresa till Prag Halvmaraton 2019

Under våren 2019 kommer vi åter att åka till Prag för att springa en av världens snabbaste halvmaror. Anmälan öppnar under hösten 2018.

vittmedstreck

Löparresa Kroatien 2019

En fantastisk resa där vi kombinerar sol och bad med varierad träning. Resan är en vecka lång och passar alla nivåer av löpare! Vi kommer att resa tillbaka till Kroatien i månadsskiftet april/maj under 2019. Anmälan öppnar under hösten 2018! HÄR kan ni se alla bilder från årets resa.