Löparläger och löparresor 2018

Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Våra läger brukar bli fullbokade så om du vill säkra din plats så är det bra att boka så tidigt som möjligt!

SUPERREA för bokning av löparresa senast fredagen den 21 september klockan 12:00.

1000 kronor i rabatt på våra resor till Lissabon, Spanska solkusten, Gran Canaria och Prag halvmaraton!

vittmedstreck

Tävlingsresa till Lissabon halvmaraton och maraton 2018

Följ med oss på denna roliga resa där vi kombinerar ett roligt lopp med att utforska vackra Lissabon tillsammans med ett härligt gäng! Du väljer själv om du vill springa hela maratondistansen, halva distansen eller endast följa med som supporter.

Läs mer om resan till Lissabon

vittmedstreck

Löparresa till Spanska Solkusten 2018

I november 2018 kommer vi åter resa till den spanska solkusten för ett underbart löparläger. En resa där vi kombinerar löpning i bergen med härlig löpning på stranden.

Läs mer om resan till Spanska Solkusten

vittmedstreck

Löparresa Gran Canaria 2019

Lämna snön och kyla i februari 2019 och följ med oss till ett riktigt äventyr till bergen i Gran Canaria. Passar dig som gillar att uppleva häftig och storslagen natur. HÄR kan du se hur det såg ut på 2018 års resa.

Läs mer om resan till Gran Canaria

vittmedstreck

Tävlingsresa till Prag Halvmaraton 2019

Under våren 2019 kommer vi åter att åka till Prag för att springa en av världens snabbaste halvmaror. Resan kommer att vara 4-7 april 2019! Anmälan är nu öppen!

Läs mer om resan till Prag halvmaraton

vittmedstreck

Löparresa till Madeira 2019

Under våren 2019 åker vi tillbaka för att upprepa succén från årets premiärresa till vackra Madeira. En drömresa för alla som gillar vacker natur och fin traillöpning! Anmälan öppnar under hösten 2018. HÄR kan du se hur det såg ut på 2018 års resa! Datum för resan är 9-16 mars 2019. Anmälan till resan öppnar under vecka 39.

vittmedstreck

Löparresa Kroatien 2019

En fantastisk resa där vi kombinerar sol och bad med varierad träning. Resan är en vecka lång och passar alla nivåer av löpare! Vi kommer att resa tillbaka till Kroatien i månadsskiftet april/maj under 2019. Anmälan öppnar under hösten 2018! HÄR kan ni se alla bilder från årets resa.

vittmedstreck

Löparresa till Chamonix i franska Alperna 2019

En riktig drömresa där vi utforskar bergen runt Chamonix med löparskorna på! Här bjuds det på dramatiska vyer och många höjdmeter. Resan kommer att gå i början av juli 2019. Anmälan till denna resa öppnar under hösten 2018. Bilder från årets resa. 

vittmedstreck

Löparresa till Davos i schweiziska Alperna 2019

Upplev hur det är att springa i Alperna i Schweiz tillsammans med oss. Fördelen med dessa berg är att det är relativt lättsprungit med inte alltför mycket sten och rötter som gör att det framförallt lämpar sig till dig som är ny med bergslöpning. Det kommer även bli ett äventyr för dig som är något mer erfaren löpare. Resan kommer att gå i juli 2019, anmälan öppnar i slutet av 2018. För att se bilder från 2018 års läger den 19-24 juli – klicka HÄR.

vittmedstreck

Löparläger i Grövelsjön 2019

Följ med på ett av Sveriges största fjälläger där du får upptäcka hur det är att uppleva fjällen i löparskor. Det utlovas mycket löparglädje och fin natur. Lägret anordnas i slutet av augusti/början av september.