Susanne Åkerberg

Susanne är triatleten som funnit löpningen därvia. Som ledare har hon arbetat som barnledare i gympa och som innebandytränare. Som ledare älskar hon att inspirera och peppa er deltagare i Brommas löpargrupp.


Alice Törnlund

Alice är en riktigt sportgalning och hållit på med en mängd olika idrotter men framförallt orientering och klättring. Via sin gymnasiala idrottsutbildning har hon stora kunskaper om tränings och tävlingsupplägg, mental träning, hälsa och kost. Alice brinner för att sprida och dela träningsglädje. Hon älskar att peppa och se människor våga utmana sig själva i löpningen oavsett nivå.


Sebastian Tegel

Sebastian är riktigt snabb och sprungit milen på 35:13 (Hässelbyloppet 2016). Till vardags är Sebastian lärare så han har stor vana att prata inför grupp och kunskaper i pedagogik.


 

Maria Lybert 

Maria har sprungit och tävlat i orientering sedan hon var 12 år och är fortfarande aktiv orienterare. Hon har under flera år varit aktiv ungdoms- och seniortränare i orientering. Det bästa med att coacha i löpargruppen tycker Maria är att lära ut om löpteknik.


Ida Trabold

Löpning är Idas livselixir och hon springer primärt för att må bra. Hon vill i löpargruppen få fler att uppleva fördelarna med löpning. Som ledare har Ida också lett pass i funktionell träning.


Mats Anderberg

Mats har löptränat aktivt sedan han var ca 20 år. Utöver löpning styrketränar han och har tidigare kört en hel del cykel och på vintern även längdskidor. Nu ser Mats fram mot att få vara en del av Runacademy och sprida löparkultur i Bromma.


David Olovsson

David har tränat mycket med fokus på funktionalitet och längre distanser och har även varit fysansvarig på jobbet. Nu ser han fram mot att hjälpa och stötta folk som vill utveckla sin träning och hitta sin löparglädje!