Ledare Bromma

Susanne Åkerberg

Susanne är triatleten som funnit löpningen därvia. Som ledare har hon arbetat som barnledare i gympa och som innebandytränare. Som ledare älskar hon att inspirera och peppa er deltagare i Brommas löpargrupp.


Sebastian Tegel

Sebastian är riktigt snabb och sprungit milen på 35:13 (Hässelbyloppet 2016). Till vardags är Sebastian lärare så han har stor vana att prata inför grupp och kunskaper i pedagogik.


 

Maria Lybert 

Maria har sprungit och tävlat i orientering sedan hon var 12 år och är fortfarande aktiv orienterare. Hon har under flera år varit aktiv ungdoms- och seniortränare i orientering. Det bästa med att coacha i löpargruppen tycker Maria är att lära ut om löpteknik.


Ida Trabold

Löpning är Idas livselixir och hon springer primärt för att må bra. Hon vill i löpargruppen få fler att uppleva fördelarna med löpning. Som ledare har Ida också lett pass i funktionell träning.


Mats Anderberg

Mats har löptränat aktivt sedan han var ca 20 år. Utöver löpning styrketränar han och har tidigare kört en hel del cykel och på vintern även längdskidor. Nu ser Mats fram mot att få vara en del av Runacademy och sprida löparkultur i Bromma.


David Olovsson

David har tränat mycket med fokus på funktionalitet och längre distanser och har även varit fysansvarig på jobbet. Nu ser han fram mot att hjälpa och stötta folk som vill utveckla sin träning och hitta sin löparglädje!


John Carlbäck

John är löpare som gillar framförallt långdistans och sprungit flera maratonlopp. Han har varit ledare för Bromma IF samt hållit i löppass med Ängby Runners. Hans styrka som ledare är att han peppar, stöttar och vill inspirera andra.


Josefine Stener

Josefine har varit har aktiv genom hela livet och idrottat flertalet bollsporter. Nu är löpningen en stor del av Josefines liv och hon gillar framförallt att träna inför maraton. Som person är hon glad och positiv och se framemot att peppa, motivera och inspirera andra till löpning.