Ledare Haparanda

Johanna Sandsten

Johanna har haft löpningen som intresse under de senaste 20 åren. Hon mår bra av att jogga lite varje dag. Hon har tex gått på löpträningar i Torneå (Finland)! Hon gillar långa distanser, erfarenhet av ultraintervaller dvs att springa 10 km var tredje timme under ett dygn (8 mil på 24 timmar). Johanna har varit ledare simgrupper för barn från 4 år fram tills att de är simkunniga.
Hon tycker att det ska bli kul att få coacha deltagare, så att flera får upptäcka löpningen och att utvecklas inom löpning.


Tero Slagner

Tero har sprungit aktivt sen 2008 tycker om löpning som motionsform och springer ett par lopp om året. Han springer helst ultradistanser och helst terräng löpning, men har sprungit även halvmaran och maran. Tero har en Fjälledarutbildning sedan 2005. Han ser framemot att dela sin löparglädje med andra.


Maj-Lis Sörmlund

Maj-Lis gillar att springa, kort eller långt spelar ingen roll. Hon har testat på och följt Stockholm Marathons tränings program. Har deltagit i flera halvmaror och helmaraton. Hon är extra tränare innebandy för pojkar 10-14 år. Det är där mina pojkar spelar.
Nu vill hon i sin coachroll få chans att inspirera, motivera och peppa deltagarna. De ska få känna den härliga känslan efter ett löppass.


Markus Lindgren

Markus är löparen som älskar långdistans, riktigt långt och sprungit både maraton och ultramaraton. Han tycker det roligaste med att vara ledare är att hjälpa andra hitta tjusningen med löpningen, se andra utvecklas och nå sina mål.