Ledare Rättvik

Giuseppe Perricci

Giuseppe har flertalet utbildningar i friidrott och mångårig erfarenhet av att leda grupper och individer. Han har innan varit ledare i Runacademy löpargrupp i Leksands och ser nu framemot att etablera Runacademy i Rättvik. Som ledare vill han hjälpa andra att utvecklas, sprida kunskap kring löpning och få alla att trivas och ha kul på träningarna.


Anna Dahlberg

Anna älskar att springa och springer för att må bra, orka i vardagen och känna sig stark. Hon är som ledare glad och peppande samt har tidigare varit ledare i Leksands löpargrupp. Hon vill som ledare inspirera andra och lära ut mer om sin stora passion.


Ulrika Ramberg

Ulrika har en bakgrund inom alpin skidåkning med landslagsmeriter från slutet av 90 talet. Som ledare har Ulrika jobbat som ungdomstränare och hållit i barmarksträningen i Rättviks alpina slalomklubb. Hon har även haft träningsgrupper på min arbetsplats. I sin egna löpning har Ulrika sprungit en hel del tidigare, både Marathon och ultramarathon. I dag är löpningen på motionsnivå. Ulrika ser framemot att få fler att hitta löpningen i Rättvik.