Ledare Sälen


Caroline Egnerfors

Caroline är en entusiastisk löpare som gärna springer långt och i fjällen och har utmanat sig på många lopp runt om i hela världen. Hennes största utmaning hittills är loppet Gore-tex Trans Alpine Run, ett sju dagars etapplopp som går genom tre länder. På sju dagar avverkade hon tillsammans med sin lagkamrat 26 mil och 16 000 höjdmeter. Hennes motto är att upptäcka världen i sina löparskor.
Caroline har lång erfarenhet av löpcoachning för Runacademy då hon varit ledare i Stockholm under flera terminer och även varit ledare på flera av Runacademys löparresor. Caroline är en tydlig ledare som sprider enormt mycket löparglädje och det lyser igenom hur mycket hon tycker om att coacha andra i löpning.


Dan Jansson

Dan är en löpare med lång erfarenhet. Han är sprungit en gedigen mängd lopp såsom 24 marathon, gjort 8 svenska klassiker och 5 Ironman Marathon. Hans bästa tid på Maraton är snabba 3:19!


Bella Beiron

Bella har löptränat i ca 8 år. Under uppväxten simmade hon flera ggr i veckan, men i takt med att studierna krävde mer tid lade hon ner simningen och började springa istället. Sedan dess har hon sprungit kontinuerligt. Hon har sprungit flera lopp, bland annat Tjejmilen, Midnattsloppet, Strafettvasan och Bagheera Fjällmaraton Sälen (21km) 2019 på 2h 12 min. Hon springer för att det är bra träning för kroppen och för att vila tankeverksamheten. Bella har erfarenhet av att coacha och lära ut då hon varit simtränare för barngrupper, i åldrarna 3-5 och 9-12.
Hon ser fram emot att blanda nytta med nöje, dvs lära sig och lära ut löpteknik, samt träffa och lära känna nya människor i Sälen!