Välkommen att följa med oss till en träningshelg i vackra Tylösand med dess fantastiska vidsträckta stränder och härliga bokskogar.

Under en långhelg kommer du få njuta av rolig träning, god mat och springa i vackra omgivningar. En helg som passar alla typ av löpare!

Datum:

17 – 19 juni 2022

Om lägret i Tylösand

Det här är ett läger för dig som vill få ny inspiration i din träning, springa på fina platser vid havet och träffa fler likasinnade. Det kommer under helgen bli en stor variation på passen där du får testa på olika typer av träningspass coachade av våra duktiga ledare. Det kommer bli intervaller, sandlöpning, myspass vid havet så väl som olika styrke- och rörlighetspass. Under helgen kommer vi även göra en spännande workshop där du kommer få mycket tips och råd i din egen träning.

Vem kan följa med?

På det här löparlägret är alla nivåer av löpare välkomna att vara med så väl som nybörjare som vana löpare. Vi ser till att anpassa träningarna efter alla nivåer. Vi kommer att hålla till både i skogen såväl som på stranden. Oftast springer vi på lättsammare underlag så ingen tuffare terräng väntas på det här lägret.

Boende på lägret

Vi kommer att bo på mysiga Tylebäck Hotell och Konferens som är beläget mitt i naturen med endast kort promenadavstånd till havet. Här möts du av lugnet och det går att höra ljudet från havet om man lyssna noga. På Tylebäck kommer vi att bli väl omhändertagna av dess tillmötesgående personal och riktigt goda mat. Det kommer vara möjligt att välja på att bo något enklare på deras vandrarhem eller lite finare på hotellet.

Kan man resa ensam?

Att resa på egen hand fungerar alldeles utmärkt. De brukar vara många som reser utan resesällskap på våra läger och du kommer snabbt att lära känna nya, likasinnade vänner. Gemenskapen i gruppen brukar växa sig väldigt stark då vi delar alla upplevelser tillsammans och utmanar oss själva.

Med anledning av corona

Det är viktigt att alla som kommer till våra läger är helt friska och inte uppvisar några som helst symtom. Vi kommer även anpassa oss efter rådande situation med att hålla oss till små grupper samt försöka hålla avstånd till varandra så mycket som är möjligt. Det är även viktigt att alla är noggranna med att tvätta sina händer.  Om det finns reserestriktioner bestämda från folkhälsomyndigheten som gör att du inte känner dig bekväm med att resa kommer det vara möjligt att avboka sin resa kostnadsfritt 5 veckor innan lägret. För övrigt gäller annars våra bokningsvillkor.

Program för lägret

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

 • Dag 1, fredag 17 juni

  14:00-14:30 Välkomstsamling med kort introduktion
  14:30-16:00 Omväxlande fartlek där vi i uppvärmningen går igenom löpteknik med videonalys. Avslutar med benövningar som är bra för löpare.
  18:30 Middag

 • Dag 2, lördag 18 juni

  08:00-09:00 Frukost
  09:00-09:30 Uppmjukande rörlighetspass för att väcka kroppen
  10:00 Mysrunda där du får uppleva vackra Tylösand och dess omgivningar.
  12:30 Lunch
  15:00-16:15 Workshop om motivation, träningslära och målsättningar
  16:30-17:30 Styrketräning för löpare
  18:30 Middag

 • Dag 3, söndag 19 juni

  08:00-09:00 Frukost
  09:00-09:30 Uppmjukande rörlighetspass för att väcka kroppen
  10:00-10:30 Sandintervaller som följs upp med corestyrka
  12:30 Lunch
  13:30-14:00 En kort avstämning och utvärdering av helgen
  14:00-15:00 Löpteknikpasset där du kommer att få testa på olika övningar som gummibandslöpning, frekvensövningar, olika löpskolningsövningar med mera. Ett riktigt rolig pass väntar!

Pris och vad som ingår

FULLBOKAD! Vänligen maila till katrin@runacademy.se för reservplats.

Boende i dubbelrum  på hotellet:
Medlemspris: 4 520 kr (Ordinarie pris 4 720 kr) 
Enkelrumstillägg: 500 kr

Boende i dubbelrum  på vandrarhem:
Medlemspris: 4 065 kr (Ordinarie pris 4 265 kr)
Enkelrumstillägg: 300 kr

Vill följa med på resan utan boende (Lunch och middag ingår):
Medlemspris: 2 970 kr (Ordinarie pris 3 170 kr)

Som medlem hos oss har du alltid 200 kr rabatt på våra resor och läger inom Sverige. Detta gäller både om du springer med våra löpargrupper eller är medlem online.

Allt detta ingår

 • Boende två nätter i vald rumstyp
 • Helpension med frukost, lunch och middag
 • Löpcoaching av duktiga coacher
 • Löpteknik
 • Styrkepass
 • Runacademy T-shirt
 • 3 månaders medlemsskap på Runacademys medlemssida
 • Prover på sportdryck och energibars från Umara.

Detta tillkommer

 • Resa till Tylösand
 • Mellanmål och energi till turerna

Att ta sig till Halmstad/Tylösand

Att ta sig till Tylösand gör man lättast med bil eller tåg.

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Så länge UD eller någon annan svensk myndighet inte avråder från att resa till ett specifikt resmål så reser Runacademy som planerat. Våra vanliga resevillkor gäller. Om UD går ut med en avrådan till ett land där vi har en resa inom 14 dagar så tvingas vi ställa in resan och återbetalar då hela resans pris.

För resor utomlands är du medveten om att det är ditt ansvar som resenär att fullfölja de inresevillkor som gäller för det specifika resemålet, t.ex. vaccinationspass, visum, pass etc.

Bokningsvillkor

Du bokar dig till lägret genom att fylla i formuläret nedan. Bokningen är personlig och bindande. Här kan du läsa om våra bokningsvillkor för lägret och här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter – du godkänner båda i samband med din bokning.

Bokning

Bokningsavgiften á 1000 kr betalas i samband med din anmälan. Slutfakturan (minus bokningsavgift) kommer 5 veckor innan avresa.
För att få medlemsrabatten (200 kr) behöver du vara inloggad på ditt konto vid anmälan.

Fullbokat. Vänligen maila till katrin@runacademy.se för reserv plats.