MEDIEARKIV 2020

2023  |  2022  |  2021  |  2019   |   2018  |  2017  |  2016  |  2014-2015


31 DECEMBER 2020

Sydsvenskan


Här delar läsarna med sig av deras ljusglimtar från ett år av mörker. En av läsarna är Göran Woll, ledare för Runacademy Malmö-Bulltofta.


8 DECEMBER 2020

SPRING
Många intressanta artiklar från Runacademy i Spring nr 5.


25 SEPTEMBER 2020

SPRING
Många intressanta artiklar från Runacademy i Spring nr 4.


3 SEPTEMBER 2020

TopphälsaHösten är en perfekt tid för att komma igång med löpningen, eller att vässa formen – om du redan är en löparfantast. Lyckohormoner och bättre immunförsvar får du på köpet säger löpcoachen Petra Kindlund.


21 AUGUSTI 2020

Mariefredstidning


Vi hoppas att många vill komma och prova på hur det är att träna med oss, säger Eva Insulander. platschef och ledare för Runacademy i Mariefred.


14 AUGUSTI 2020

Östra Uppland


Robert Ehrin vill inspirera andra till att hitta löparglädjen. Tillsammans med ett par andra ledare driver han sedan två år tillbaka en löpargrupp i Östhammar.


JUNI 2020

SPRING


Många intressanta artiklar från Runacademy i detta nummer.


13 JUNI 2020

Lokaltidningen Limhamn/Bunkeflo


I höst startar rikstäck-ande Runacademy löpargrupper i Tygelsjö. ”Här finns ett stort löparintresse”, säger Elina Sundberg, en av initiativtagarna


20 MAJ 2020

SödertäljepostenHemarbete, isolering och rädsla för att bli smittad har fått allt fler att träna på egen hand. Då är det nära till att börja löpträna. Läs tipsen från Runacademy ledare i Södertälje.


APRIL 2020

SPRING


Många intressanta artiklar från Runacademy i detta nummer.


4 APRIL 2020

Folkbladet VästerbottenDen här våren har vi fyra olika grupper i gång, allt från helt nybörjare till mer vana löpare, säger Anna Hedlund Wallström, Runacademy. Deltagarna delas upp i grupper med färre personer, tränar på olika platser i Skellefteå och aldrig närmare varandra än en meter.


14 MARS 2020

Barometern


Det är så mycket energi i grupperna och det är sådan glädje att se alla utvecklas från termin till termin, säger Helen Odenäng.


6 MARS 2020

Katrineholms-Kuriren


I höstas startade föreningen Runacademy en löpargrupp i Katrineholm. Nu hoppas Malin Engström och Mikael Jussila att våren blir en bra fortsättning.


5 MARS 2020

Ölandsbladet


Det bästa med löpgruppen är all härlig energi vi känner under varje pass. Det är också väldigt roligt att se hur mycket deltagarna utvecklas under varje termin, säger träningsledaren Anna Lidzén.


FEBRUARI 2020

SPRINGI det här numret kan du bland annat läsa ett långt reportage om Johanna Bäcklund.


10 FEBRUARI 2020

Nya Wermlands-TidningenMörkerlöpning har blivit ett fenomen, som alla löparglada själar kan anamma. – Det blir en mer intensiv känsla när man springer i mörker med en pannlampa, man följer käglan, säger löparcoachen Elvira Arosell.


10 FEBRUARI 2020

Arvika Nyheter


Mörkerlöpning har blivit ett fenomen, som alla löparglada själar kan anamma. – Det blir en mer intensiv känsla när man springer i mörker med en pannlampa, man följer käglan, säger löparcoachen Elvira Arosell.


8 FEBRUARI 2020

SydsvenskanMörkerlöpning har blivit ett fenomen, som alla löparglada själar kan anamma. – Det blir en mer intensiv känsla när man springer i mörker med en pannlampa, man följer käglan, säger löparcoachen Elvira Arosell.


7 FEBRUARI 2020

Mariestads-TidningenMörkerlöpning har blivit ett fenomen, som alla löparglada själar kan anamma. – Det blir en mer intensiv känsla när man springer i mörker med en pannlampa, man följer käglan, säger löparcoachen Elvira Arosell.


7 FEBRUARI 2020

Norrländska SocialdemokratenMörkerlöpning har blivit ett fenomen, som alla löparglada själar kan anamma. – Det blir en mer intensiv känsla när man springer i mörker med en pannlampa, man följer käglan, säger löparcoachen Elvira Arosell.


6 FEBRUARI 2020

Karlstads TidningenMörkerlöpning har blivit ett fenomen, som alla löparglada själar kan anamma. – Det blir en mer intensiv känsla när man springer i mörker med en pannlampa, man följer käglan, säger löparcoachen Elvira Arosell.


4 FEBRUARI 2020

Fryksdalsbygden


Mörkerlöpning har blivit ett fenomen, som alla löparglada själar kan anamma. – Det blir en mer intensiv känsla när man springer i mörker med en pannlampa, man följer käglan, säger löparcoachen Elvira Arosell.


24 JANUARI 2020

Mariefreds Tidning med Måsen Nykvarn och Måsen Strängnäs


– Till oss är alla välkomna att vara med oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare, förklarar Eva. Vi delar in oss i mindre grupper anpassade efter nivå.


24 JANUARI 2020

KalmarPosten

Hela artikeln hittar du HÄR.

– Tanken är att hålla igång löpningen under vinterhalvåret och lära sig springa på andra underlag. Till exempel att springa med broddar om det är is och att prova springa i djupare snö, nu har vi dock inte så mycket snö i Kalmar, samt springa på obelysta slingor med pannlampa och på reflexbana, säger Anna Lidzén, Runacademy.


11 JANUARI 2020

ÖstermalmDirekt


Fältan Braincamp kommer att ligga mitt i Fältöversten och under tiden som gymmet har öppet kan besökare även ta del av löppass och föreläsningar om fysisk och mental träning tillsammans med Runacademy.