Vill du får mer personlig coaching och hjälp med din löpning?  

Vi på Runacademy erbjuder personlig löpcoaching från vårt huvudkontor i Stockholm i Liljeholmen där du blir coachad av erfarna och duktiga ledare. Vi hjälper dig som är nybörjare med mål att springa dina första 5 kilometer så väl som dig som är erfaren och tränar inför längre distanser.  Det finns tre olika upplägg att välja mellan.

 

lopteknik kurs


PT-träning fokus löpteknik

Det här är för dig som vill jobba med löpteknik och få till ett mer effektivt och skonsammare löpsteg. Praktiska övningar som är anpassade efter dina behov och förutsättningar varvas av med teori.
Under de tre tillfällena kommer vi gå igenom grunderna i löpteknik med videoanalys, uppför och utförslöpning samt olika löpteknikintervaller. Upplägget på träningarna anpassas efter dig. Efter dessa tre tillfällen kan du räkna med en stor förbättring av din löpteknik och på så sätt kommer det bli lättare och roligare att springa.

PRIS: 1200kr/tillfälle för minst 3 träningspass.  Varje träningspass är på 60 minuter.
I priset ingår 3 månaders medlemskap i Runacademys medlemssida samt en Runacademy t-shirt (Värde 300kr). Du kommer även få ett kompendium om löpteknik samt en individuell videoanalys.

Är ni två som vill träna tillsammans? Priset blir då på 1500kr för 2 personer per träningstillfälle. Om ni är ännu fler så får ni kontakta oss för en prisuppgift.


PT-träning 10 tillfällen

Det här är för dig som vill jobba både med din löpteknik så väl som med din styrka och uthållighet. Vi hjälper både dig som vill komma igång med träningen så väl som om du har ett större mål framför dig. Under första tillfället gör vi en träningsanalys där vi går igenom dina mål, förutsättningar och lägger upp en plan för kommande träningar.  Vi rekommenderar att vi sedan kör träningspassen tillsammans varje eller varannan vecka.

PRIS: 1000kr/tillfälle för minst 10 träningspass. I priset ingår även en träningsanalys samt 3 månaders medlemskap på Runacademys medlemssida. Du får en även en Runacademy t-shirt.

Är ni två som vill träna tillsammans? Priset blir då på 1300kr för 2 personer per träningstillfälle. Om ni är ännu fler så får ni kontakta oss för en prisuppgift.


PT-Träning PLUS

Det här är för dig som förutom specifika träningspass även vill få hjälp med träningsupplägg där vi också kontinuerligt följer upp hur träningen går för dig. Vi startar med en grundlig träningsanalys samt gör olika fystester för att mäta din nuvarande status. I priset ingår personligt anpassat träningsprogram med uppföljning minst en gång i veckan. Efter tre månader gör vi fystesterna på nytt för att mäta din förbättring. Vi startar alltid med en träningsanalys av nuläget.

Träningstillfällen som ingår:

Tillfälle ett:
Träningsanalys plus fystester. Träffen tar 1,5 h.

Tillfälle två:

Löpteknik med analys beroende på personens behov med genomgång av träningsprogrammet, träffen tar 1,5 h.

Tillfälle tre till fem:
3 träningstillfälle på 1h/ träningstillfälle fördelat på det sätt som passar dig bra under dessa tre månader.

Sista tillfälle:

Avslutande fystester på 1h.

(Värde: 6500kr)

Icke fysiska träffar:

– Varje månad får du cirka 1 timmes tid för uppföljning varje vecka via mejl eller telefon.

– Vi förbereder ditt personliga träningsprogram för tre månader med eventuella justeringar, beräknad arbetstid cirka 1 timme.

(Värde: 2400kr)


Detta ingår totalt:

– Totalt 6 fysiska träffar.

– Personligt anpassat träningsprogram för 3 månader med hjälp av vår medlemssida.

– Uppföljning minst 1 gång i veckan under de 3 månaderna

– 3 månaders medlemskap på våran medlemssida

– 1 löpteknikanalys

Totalt pris: 8900 kr eller 2967 kr/ månad
För ytterligare träningstillfällen (fler än 6 träningspass) tillkommer 800 kr/ pass.


 

Det har verkligen varit nyttigt att få hjälp med sin löpteknik genom en proffsiga coach. Johan Skyman är en av våra nöjda adepter som vi har coachat.

Johan Skyman är en adept som vi har coachat:  “Det har verkligen varit nyttigt och lärorikt att få hjälp med sin löpteknik”. 


VÅRA LÖPCOACHER

Det kommer vara någon av oss som jobbar på huvudkontoret på Runacademy som coachar dig. Vem det blir beror på vilket program som du väljer, vilka förutsättningar som du har samt dina ambitioner.

 

amanda östermalm huddinge

Amanda Nekby

Amanda har jobbat på Runacademy sedan hösten 2016. Hon är utbildad hälsopedagog från Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm. Amanda besitter därmed kunskaper inom träningslära, fysiologi, näringslära och pedagogik. Hon har stor erfarenhet av att coacha andra och har varit ledare inom många olika typer av träningsklasser. Som löpcoach vill Amanda förmedla träningsglädje, kunskap och inspiration till alla oavsett nivå. Hon drivs av att se andra utvecklas och ha roligt på vägen! Hon tävlar själv på alla möjliga distanser och har bland annat sprungit milen på snabba 36:53 och 5000m på 17,48. Hon har flera topp tio placeringar på stora lopp och på en fin 7:e plats på Tjejmilen under 2017.

Personliga rekord:

5000m 17,48

10km 36,53


 

Hanna Korhonen

Hanna är utbildad Hälsopedagogprogrammet på Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm och brinner för hälsa och träning! Hon har orienterat sedan barnsben, men nu fokuserar hon mer på själva löpmomentet. Hanna har varit en uppskattad löpcoach i flera av Runacademys löpargrupper och nu till hösten börjar hon även jobba hos oss på Runacademykontoret!therese forsberg

Therese Forsberg

Therese har jobbat på Runacademy sedan hösten 2015. Hon är en meriterad löpare och en inspirerande löpcoach med en lång träningsbakgrund där hon bland annat har tränat och tävlat på universitet i USA i över 5 års tid. Theresehar bland annat en 4:e plats från SM. Idag satsar hon inte lika hårt på löpningen men är en desto större inspiratör och har en stor kunskapsbank när det kommer till träning.

Personliga rekord:

1500m 4:29

3000m 9:43

5000m 17:03

10km 36.20


johanna online

 

 Johanna Bäcklund

Johanna är utbildad idrotts- och hälsalärare och är väldigt pedagogisk och förstående i sin ledarstil, hon har jobbat på huvudkontoret sedan januari 2015. Johanna tillhör den absoluta sverigeeliten inom långdistanslöpning och har fina meriter som bland annat ett SM-brons på halvmaraton (2017),  en andra plats från både Stockholm halvmarathon (2017) och Lidingöloppet (2012) och en 5:e plats från Lidingöloppet (2015), vinster i Kungsholmen runt (2014) och Premiärmilen (2017), samt en tredjeplats i Womens health halvmarathon (2014). Utöver det har hon ett silver i finska mästerskapen på halvmaraton 2012. För Johanna har det alltid varit viktigt att röra på sig och att se glädjen i träningen.

Personliga rekord:

10km 35.39
Halvmarathon: 1.18.30
Maraton 2.51.17
Lidingöloppet 2.01.11


petra

Petra Kindlund

Petra är grundaren av Runacademy och har själv tävlat och tränat löpning på elitnivå i över 15 års tid. Petra älskar all form av löpträning och är en av få elitlöpare som har tävlat i Sverigeeliten på alla distanser från 400m upp till ultra. Som främsta meriter innehar Petra en andraplats från Lidingöloppet, tre segrar i tjurruset, en tredjeplats från Ultravasan, seger på Women´s Health halvmarathon, seger på Vårruset, 11:e plats på VM i Skyrunning och har dessutom en andraplats från VM i snöskolöpning.

Petra har en kandidatexamen i näringslära från Karolinska Institutet,  är licensierad personlig tränare, certifierad löpcoach, diplomerad massör och har läst många ytterligare kurser inom träningslära och fysiologi. Hon gick dessutom friidrottsgymnasiet i Falun och har även tränat och pluggat på universitet i USA.

Personliga rekord:

400m 58,07
800m 2:11,41
1500m 4:33,33
10km 37;25
Halvmarathon: 1,19,28
Maraton 2:56
Lidingöloppet 2:05,35


 

Intresseanmälan Personlig löpcoaching

  • Beskriv gärna om du har någon skada eller om du har några särskilda önskemål.

Här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.