Personlig löpcoaching

Vill du få personlig coaching och hjälp med din löpning? Vi på Runacademy erbjuder personlig löpcoaching från vårt huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm där du blir coachad av erfarna och duktiga ledare (hör av dig ifall du vill ha coaching på annan ort än Stockholm). Vi hjälper dig som är nybörjare med mål att springa dina första 5 kilometrar så väl som dig som är erfaren och tränar inför längre distanser. Det finns tre olika upplägg att välja mellan:

PT-träning fokus löpteknik

Det här är för dig som vill jobba med löpteknik och få till ett mer effektivt och skonsamt löpsteg. Praktiska övningar som är anpassade efter dina behov och förutsättningar varvas med teori.

Pris: 1200 kr/tillfälle för minst 3 tillfällen
Läs mer

Under de tre tillfällena kommer vi gå igenom grunderna i löpteknik med videoanalys, uppför och utförslöpning samt olika löpteknikintervaller. Upplägget på träningarna anpassas efter dig. Efter dessa tre tillfällen kan du räkna med en stor förbättring av din löpteknik och på så sätt kommer det bli lättare och roligare att springa.

Piset för kursen är på 1 200 kr/tillfälle för minst 3 träningspass. Varje träningspass är på 60 minuter. I priset ingår 3 månaders medlemskap i Runacademys medlemssida samt en Runacademy t-shirt (Värde 300kr). Du kommer även få ett kompendium om löpteknik samt en individuell videoanalys.

Är ni två som vill träna tillsammans? Priset blir då på 1500kr för 2 personer per träningstillfälle. Om ni är ännu fler så får ni kontakta oss för en prisuppgift.

Intresseanmälan
PT-träning 10 tillfällen

Det här är för dig som vill jobba både med din löpteknik så väl som med din styrka och uthållighet. Vi hjälper både dig som vill komma igång med träningen så väl som om du har ett större mål framför dig.

Pris: 1000 kr/tillfälle för minst 10 tillfällen.
Läs mer

Under första tillfället gör vi en träningsanalys där vi går igenom dina mål, förutsättningar och lägger upp en plan för kommande träningar. Vi rekommenderar att vi sedan kör träningspassen tillsammans varje eller varannan vecka.

Priset för kursen är på 1000 kr/tillfälle för minst 10 träningspass. I priset ingår även en träningsanalys samt 3 månaders medlemskap på Runacademys medlemssida. Du får även en Runacademy t-shirt (värde 300 kr).

Är ni två som vill träna tillsammans? Priset blir då på 1300 kr för 2 pers/träningstillfälle. Om ni är ännu fler så får ni kontakta oss för en prisuppgift.

Intresseanmälan
PT-träning PLUS

Det här är för dig som förutom specifika träningspass även vill få hjälp med träningsupplägg där vi också kontinuerligt följer upp hur träningen går för dig.

Pris: 8900 kr eller 2967 kr/månad
Läs mer

Vi startar med en grundlig träningsanalys samt gör olika fystester för att mäta din nuvarande status. I priset ingår personligt anpassat träningsprogram med uppföljning minst en gång i veckan. Efter tre månader gör vi fystesterna på nytt för att mäta din förbättring. Vi startar alltid med en träningsanalys av nuläget.

Träningstillfällen som ingår:

Tillfälle ett:
Träningsanalys plus fystester. Träffen tar 1,5 h.

Tillfälle två:
Löpteknik med analys beroende på personens behov med genomgång av träningsprogrammet, träffen tar 1,5 h.

Tillfälle tre till fem:
3 träningstillfälle på 1h/ träningstillfälle fördelat på det sätt som passar dig bra under dessa tre månader.

Sista tillfälle:
Avslutande fystester på 1h.

(Värde: 6500kr)

Icke fysiska träffar:

– Varje månad får du cirka 1 timmes tid för uppföljning varje vecka via mejl eller telefon.

– Vi förbereder ditt personliga träningsprogram för tre månader med eventuella justeringar, beräknad arbetstid cirka 1 timme.

(Värde: 2400kr)

Detta ingår totalt:

– Totalt 6 fysiska träffar.

– Personligt anpassat träningsprogram för 3 månader med hjälp av vår medlemssida.

– Uppföljning minst 1 gång i veckan under de 3 månaderna

– 3 månaders medlemskap på våran medlemssida

– 1 löpteknikanalys

Totalt pris: 8900 kr eller 2967 kr/ månad

För ytterligare träningstillfällen (fler än 6 träningspass) tillkommer 800 kr/ pass.

Intresseanmälan
Intresseanmälan personlig löpcoaching
  • Beskriv gärna om du har någon skada eller om du har några särskilda önskemål.
Coacher
Hanna Korhonen har orienterat sedan barnsben vilket också innebär att hon löptränat regelbundet. För tillfället har hon lagt orienteringsskorna ... Läs mer
Personliga rekord:

10 km, 44.06

Johanna Bäcklund är en av Sveriges absolut bästa löpare och har under de senaste åren kommit bland de tio bästa på alla de största loppen i Sverige. Som främsta meriter ... Läs mer
Personliga rekord:

10 km, 34.50
Halvmaraton, 1.15.16
Maraton, 2.35.10
Lidingöloppet, 2.01.11

Elvira Arosell är diplomerad löpcoach och utbildad via Konditionsidrott på Riksidrottsförbundet på Bosön. Elvira besitter därmed stora kunskaper om löpträning. Hon har funnit som ledare i Runacademy under flera terminer men arbetar sedan 2019 på Runacademys huvudkontor. Elvira är utbildad kostrådgivare och hälsocoach. Hon är dessutom en duktig löpare som tävlat på alla distanser från 10 km till maraton och bland hennes största favoriter är Halvmaraton. Läs mer
Personliga rekord:

10 km 43:31
Halvmaraton 01:33
Maraton 3:26
Lidingöloppet 30 km 2:37
Lidingöloppet 15 km 1:09

Amanda Nekby har jobbat på Runacademy sedan hösten 2016. Hon är utbildad hälsopedagog från Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm. ... Läs mer
Personliga rekord:

5000 m, 17.39
10 km, 36.40

Petra Kindlund grundaren av Runacademy och har själv tävlat och tränat löpning på elitnivå i över 15 års tid. Petra ... Läs mer
Personliga rekord:

400 m, 58.07
800 m, 2.11.41
1500 m, 4.33.33
10 km, 37,25
Halvmaraton, 1.19.28
Maraton, 2.56
Lidingöloppet, 2.05.25