Personlig träning – utvecklas med hjälp av en löpcoach!

 
Vi hjälper dig att ta din löpning till en ny nivå med hjälp av en löpcooach!
Vi på Runacademy erbjuder personlig träning där vår löpcoach anpassar träningarna helt efter din nivå och dina förutsättningar. Du kommer att bli coachad av erfarna och engagerade personliga tränare. Vi hjälper dig som är helt nybörjare så väl som dig som är erfaren och tränar inför längre distanser med personlig träning. Vi kan dessutom hjälpa till med styrketräning i vårt personliga PT-gym med utsikt över mälaren.

Träningarna utgår främst ifrån vårt huvudkontor på Sjövikskajen 34 i Stockholm. Vi kan även vara anpassningsbara och köra personlig träning på andra ställen om det passar in i vårt schema. Vi kan till viss mån även erbjuda personlig träning utanför Stockholm. Till alla som kör personlig träning med oss ingår dessutom vår Onlineträningpå köpet. Hör av dig till oss om du är intresserad så kollar vi upp möjligheterna med våra löpcoacher.

PT-träning fokus löpteknik

Det här är för dig som vill jobba med löpteknik och få till ett mer effektivt och skonsamt löpsteg. Praktiska övningar som är anpassade efter dina behov och förutsättningar varvas med teori.

Pris: 1200 kr/tillfälle för minst 3 tillfällen
Läs mer

Det här är en kurs i löpteknik med en personlig löpcoch. Du kommer att få mycket personlig feedback med hjälp av olika videoanalyser. Du kommer även få lära dig hur du blir bättre på att springa uppför så väl som utför.

Efter dessa tre tillfällen kan du räkna med en stor förbättring av din löpteknik som gör att det blir både lättare och roligare att springa.

Allt detta ingår:
- Träningsträffarna är på 60 minuter
- 3 månaders medlemskap på Runacademys medlemssida med filmer, träningspass och träningsprogram
- Ett kompendium om löpteknik
- Individuell löpteknikanalys med mycket personlig feedback

Är ni två som vill träna tillsammans? Priset blir då på 1500kr för 2 personer per träningstillfälle. Om ni är ännu fler så får ni kontakta oss för en prisuppgift.

Intresseanmälan
PT-träning 10 tillfällen

Det här är för dig som vill få personlig träning där vi antingen följer med dig ut i löparspåret eller kör styrkepass i vårt PT-gym. Vi anpassar träningarna utefter dina förutsättningar och vad du har för mål med din träning. För att få en långsiktighet vill vi gärna att man kör minst 10 pass. Vi hjälper både dig som vill komma igång med träningen så väl som mer erfarna löpare.

Pris: 1000 kr/tillfälle för minst 10 tillfällen.
Läs mer

Under första tillfället gör vi en träningsanalys där vi går igenom dina mål, förutsättningar och lägger upp en plan för kommande träningar. Vi rekommenderar att vi kör träningspassen varje eller varannan vecka.

Vi kan köra olika inriktingar och anpassar oss efter dig:
- Vi hjälper dig som vill komma igång med träningen
- Fokus på styrketräning i vårt PT-gym
- För dig som vill utvecklas som löpare där vi anpassar oss efter dina styrkor och svagheter
- Träningspass för att bli en bättre traillöpare i skogen
- Löpteknikfokus som gör att du springer mycket lättare

Allt detta ingår:
- Träningsträffarna är på 60 minuter
- 3 månaders medlemskap på Runacademys medlemssida med filmer, träningspass och träningsprogram
- Individuell löpteknikanalys med mycket personlig feedback kan också läggas in om du önskar det.
- Runacademy t-shirt (värde 300 kr).

Är ni två som vill träna tillsammans? Priset blir då på 1300 kr för 2 pers/träningstillfälle. Om ni är ännu fler så får ni kontakta oss för en prisuppgift.

Intresseanmälan
PT-träning PLUS

Det här är för dig som förutom specifika träningspass även vill få hjälp med träningsupplägg där vi kontinuerligt följer upp hur träningen går för dig.

Pris: 8900 kr eller 2967 kr/månad
Läs mer

Vi startar med en grundlig träningsanalys samt gör olika fystester för att mäta din nuvarande status. I priset ingår personligt anpassat träningsprogram med uppföljning minst en gång i veckan. Efter tre månader gör vi fystesterna på nytt för att mäta din förbättring. Vi startar alltid med en träningsanalys av nuläget.

Träningstillfällen som ingår:

Tillfälle ett:
Träningsanalys plus fystester, träffen tar 1,5 h.

Tillfälle två:
Löpteknik med analys beroende på ditt behov med genomgång av träningsprogrammet, träffen tar 1,5 h.

Tillfälle tre till fem:
3 träningstillfälle på 1h/ träningstillfälle fördelat på det sätt som passar dig bäst under dessa tre månader.

Sista tillfälle:
Avslutande fystester på 1h.

(Värde: 6500kr)

Icke fysiska träffar:

– Varje månad får du cirka 1 timmes tid för uppföljning varje vecka via mejl eller telefon.

– Vi förbereder ditt personliga träningsprogram för tre månader med eventuella justeringar, beräknad arbetstid cirka 1 timme.

(Värde: 2400kr)

Detta ingår totalt:

– Totalt 6 fysiska träffar.

– Personligt anpassat träningsprogram för 3 månader med hjälp av vår medlemssida.

– Uppföljning minst 1 gång i veckan under de 3 månaderna

– 3 månaders medlemskap på våran medlemssida

– 1 löpteknikanalys

Totalt pris: 8900 kr eller 2967 kr/ månad

För ytterligare träningstillfällen (fler än 6 träningspass) tillkommer 800 kr/ pass.

Intresseanmälan
Intresseanmälan personlig träning
  • Beskriv gärna om du har någon skada eller om du har några särskilda önskemål.
Coacher
Hanna Korhonen är utbildad hälospedagog från GIH samt diplomerad löpcoach. ... Hanna är en väldigt omtyckt löpcoach full av energi. Hanna är framförallt duktig på löpteknik, styrketräning och älskar själv att också springa i skogen så väl som att träna crossfit. Hanna har också bakgrund som elitorienterare. Läs mer
Personliga rekord:

10 km, 44.06

Johanna Bäcklund är en av Sveriges främsta löpare och sprang VM i Doha 2019 på maraton. ... Hon har även många SM-medaljer på meritlistan. Johanna uppskattas framförallt för hennes ödmjukhet och att hon är så pedagogisk. Johanna är utbildad lärare inom idrott- och hälsa. Läs mer
Personliga rekord:

10 km, 34.50
Halvmaraton, 1.15.16
Maraton, 2.35.10
Lidingöloppet, 2.01.11

Amanda Nekby är utbildad hälsopedagog från GIH. Hon har stor erfarenhet av att coacha andra och drivs av att se andra utvecklas och ha roligt på vägen. ... Amanda har hjälpt många att hitta glädjen i löpningen och hennes främsta styrka är att hon är duktig på att lyssna och motivera andra. Läs mer
Personliga rekord:

5000 m, 17.39
10 km, 36.40

Petra Kindlund grundaren av Runacademy samt utbildad PT, löpcoach och nutritionist från KI. ... Petra älskar all form av löpträning och har tävlat på en hög nivå på alla distanser upp till ultravasan på 90km. Petra gillar framförallt att springa i skogen och hjälper framförallt dig som vill utvecklas som ultralöpare eller inom traillöpning. Hon tycker även det är väldigt skoj att få löpare att bli starkare i gymmet. Läs mer
Personliga rekord:

400 m, 58.07
800 m, 2.11.41
1500 m, 4.33.33
10 km, 37,25
Halvmaraton, 1.19.28
Maraton, 2.56
Lidingöloppet, 2.05.25
Ultravasan 90 km: 7,37