Välkommen att uppleva den svenska försommaren med oss i vackra Stockholm skärgård. Här kör vi massor av roliga och lärorika pass tillsammans och njuter däremellan av varandras sällskap och lugnet vid havet.

En inspirerande löparhelg i vacker natur med fokus på många olika typer av träningspass!

ENDAST 1 PLATS KVAR!

Datum:

14 – 15 maj 2022

Om lägret på Gålö

Löparlägret kommer att vara vid vackra Gålö havsbad där du möts av hav, många fina stigar och ett stort naturreservat mitt i Stockholms skärgård. Det är dessutom enkelt att ta sig hit med bil eller buss.

Det här blir en helg med fokus på att springa i fina miljöer i kombination med en del tuffa träningspass, styrketräning, yoga och en hel del fokus på löpteknik. Självklart kryddas helgen med mycket skratt och en härlig gemenskap.

Vem kan följa med?

På det här löparlägret är alla nivåer av löpare välkomna att vara med, nybörjare som riktigt snabba löpare. Alla kommer få sig en utmaning då vi anpassar träningarna efter nivån på våra deltagare och delar in oss i olika grupper.

Boende på lägret

Vi kommer att bo i mysiga stugor på Gålö havscamping där du verkligen kommer att känna att naturen är dig nära. Boendet är enkelt men fräscht. Vi kommer att bo i större stugor där varje stuga har tre rum. Här kan du välja om du vill ha ett enkelrum eller bor något billigare men något trängre i ett dubbelrum. Dusch och WC finns även i stugorna. Alla måltider serveras på campingens restaurang .

Med anledning av corona

Det är viktigt att alla som kommer till våra läger är helt friska och inte uppvisar några som helst symtom. Vi kommer även anpassa oss efter rådande situation med att hålla oss till små grupper samt försöka hålla avstånd till varandra så mycket som är möjligt. Det är även viktigt att alla är noggranna med att tvätta sina händer.  Om det finns reserestriktioner bestämda från folkhälsomyndigheten som gör att du inte känner dig bekväm med att resa kommer det vara möjligt att avboka sin resa kostnadsfritt 5 veckor innan lägret. För övrigt gäller annars våra bokningsvillkor.

Program för lägret

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

 • Dag 1, lördag 14 maj

  10:00 Uppstartsträff med genomgång av helgen följt av ett fartfyllt och roligt intervallpass med videoanalys
  13:00 Lunch
  14:00-15:30  Workshop om motivation och träningsupplägg
  16:30-18:00 Crosspasset för löpare (Ett roligt pass där vi varvar styrka med löpning)
  19:00 Middag följt av rolig frågesport och lära känna aktiviteter

  IMG_0318.JPG

 • Dag 2, söndag 15 maj

  7.00 Morgonyoga
  8:00 Frukost
  10:00 Äventyrslöpning där du får uppleva Gålös fina natur.
  13:00 Lunch
  14:00 – 15:00 Workshop i styrketräning för löpare – Vad är viktigaste övningarna att göra?
  15:00-15:30 Sammanställning av helgen och avslut

   

Pris och vad som ingår

Vi kommer att bo i stugor av olika utseende. Här kan du välja om du vill ha ett eget rum eller vill dela som ett dubbelrum.

Om inget av nedanstående boendealternativ passar er, vänligen maila katrin@runacademy.se så ska vi se om vi kan hjälpa dig.

Pris:
Boende i dubbelrum i enklare 2-bädds-campingstuga (Inklusive mat). OBS: Denna rumstyp finns endast dusch och wc i servicehus. FULLBOKAT!
Medlemspris 2 695kr (2 895kr)

Boende i dubbelrum i 4-bäddsstuga (Inklusive mat) Endast 1 dam plats kvar!
Medlemspris 2 695kr (2 895kr)

Boende i enkelrum i 4-bäddstugastuga (Inklusive mat) (Välj detta om ni är två som önskar att bo i egen stuga) FULLBOKAT!
Medlemspris 3 195kr (3 395kr)

Utan boende (Inklusive lunch och middag men inte frukost)
Medlemspris 2 470kr (2 670kr)

Som medlem hos oss har du alltid 200 kr rabatt på våra resor och läger inom Sverige. Detta gäller både om du springer med våra löpargrupper eller är medlem online. Du måste vara inloggad på ditt konto vid anmälan för att få rabatten.

Allt detta ingår:

 • Boende på camping enligt valt önskemål
 • Helpension med frukost, lunch och middag enligt schemat
 • Löpteknik med individuell videoanalys
 • Löpträning och styrketräning med inspirerande löpcoacher
 • Runacademy T-shirt
 • 3 månaders medlemsskap på Runacademys medlemssida
 • Prover på sportdryck och energibars från Umara.

Detta tillkommer:

 • Resa till Gålö
 • Städning av stugan (Du kan välja till städning för 250 kr/person)
 • Mellanmål under helgen och energi till långpasset

Kan man åka ensam?

Att resa på egen hand fungerar alldeles utmärkt. De brukar vara många som reser utan resesällskap på våra läger och du kommer snabbt att lära känna nya, likasinnade vänner. Gemenskapen i gruppen brukar växa sig väldigt stark då vi delar alla häftiga upplevelser tillsammans och utmanar oss själva.

Att ta sig till Gålö

Att ta sig till Gålö Havsbad går smidigt både med bil eller kommunalt med buss. Vi kommer se till att vi samåker ut till Gålö i största mån så blir det både billigare, trevligare med sällskap och mer miljövänligt. Observera att du själv står för resekostnaden. Vi hjälper även till med busstider närmare inpå lägret.

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Så länge UD eller någon annan svensk myndighet inte avråder från att resa till ett specifikt resmål så reser Runacademy som planerat. Våra vanliga resevillkor gäller. Om UD går ut med en avrådan till ett land där vi har en resa inom 14 dagar så tvingas vi ställa in resan och återbetalar då hela resans pris.

För resor utomlands är du medveten om att det är ditt ansvar som resenär att fullfölja de inresevillkor som gäller för det specifika resemålet, t.ex. vaccinationspass, visum, pass etc.

Bokningsvillkor

Du bokar dig till lägret genom att fylla i formuläret nedan. Bokningen är personlig och bindande. Här kan du läsa om våra bokningsvillkor för lägret och här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter – du godkänner båda i samband med din bokning.

Bokning

Bokningsavgiften á 1000 kr betalas i samband med din anmälan. Slutfakturan (minus bokningsavgift) kommer 5 veckor innan avresa.
För att få medlemsrabatten (200 kr) behöver du vara inloggad på ditt konto vid anmälan.