Halva terminen har gått och nu kan du därför anmäla dig för halva priset!

Löpargrupp som lär dig hur löpningen blir roligare

Häng med oss i våra löpargrupper och lär dig hur löpningen kan varieras och på så sätt bli ännu roligare. När du springer själv är det lätt att man enbart springer sin vanliga runda i samma tempo. I våra löpargrupper får du lära dig att variera löpningen genom olika former av intervaller, utmanas med backlöpning och testa på traillöpning. Vi lär dig även att springa mer effektivt genom en skonsammare löpteknik.

Vårens löpargrupper startar under vecka 12. 

Gå direkt till anmälan

Alla kan vara med i våra löpargrupper!

Till våra löpargrupper är alla välkomna att vara med oavsett erfarenhet och löparvana. Du behöver inte oroa dig för att du är för långsam eller för snabb. Vi delar nämligen in oss i mindre grupper anpassade efter nivå.

Löpargrupp för nybörjare

För oss är det extra viktigt att hjälpa nya löpare att hitta löparglädjen. Vi erbjuder därför en egen grupp för nybörjare där passen gradvis kommer att öka. Här kan du läsa mer om nybörjargruppen.

Stor variation på passen

Till vårens löpargrupper har vi planerat in många nya pass där du får lära dig mer om hur löpningen kan varieras. Alla pass kommer att skilja sig åt och har ett specifikt syfte. Under terminen kommer du få testa på olika intervaller, tröskelpass, crosspass där styrka varvas med löpning, trail, backe, löpning på friidrottsbana och mycket mer. Det kommer att bli en rolig vår med mycket variation.

Vår onlineträning ingår i priset till löpargrupperna!

När du anmäler dig till våra löpargrupper får du dessutom medlemskap i vår onlineträning t.o.m. 1 juli 2022. Här får du tillgång till flera 100 olika pass med både styrketräning och ljudfilspass där du blir coachad i löparspåret. Missar du något av de fysiska passen i löpargrupperna kommer det vara möjligt att köra passet på egen hand via ljudfilen.  Du får dessutom träningsprogram samt tips och råd i vår kunskapsbank.

Allt detta ingår i din anmälan:

  • 15 varierande gruppträningspass med din orts grupp
  • Fri tillgång till övriga orters träningar
  • Ljudfilspass till de träningar du inte kan närvara på fysiskt
  • Ett halvårsmedlemskap på Runacademy onlineträning (Värde 849 kr)
  • Runacademy t-shirt från Salomon (värde 300 kr), Runacademy buff (värde 129 kr) eller löparskärm (värde 199 kr).
  • Medlemskap i vår idrottsförening, Runacademy IF för endast 50 kr
  • Förmånligt pris på löparresor, läger, kurser och andra event
  • 50 % rabatt på Runacademy träningsutmaningar
  • 20 % på vår webshop 

Dessutom – rabatter från samarbetspartners

Som deltagare i vårens löpargrupper får du även ta del av följande rabatter från våra samarbetspartners!

Pris för löpargrupperna

Du betalar nu endast  588 kr (Halva priset då halva terminen har gått)  (Ordinarie terminsavgift 1175 kr)

För dig som redan är betalande medlem i Runacademy onlineträning/medlemssida så gäller priset 625  kr. (OBS: Du måste vara inloggad när du anmäler dig till vald löpargrupp för att få detta pris. Detta förutsätter även att du är betalande medlem i Runacademy onlineträning/medlemssida terminen ut.)

Om det skulle uppkomma restriktioner från Folkhälsomyndigheten rörande Covid-19 som hindrar oss att starta upp löpargrupperna som planerat, kommer vi i ett första läge skjuta upp gruppstarterna. Vi förbehåller oss rätten att förkorta terminen med upp till tre pass och kan även flytta pass om det skulle krävas. Om vi mot förmodan skulle tvingas ställa in hela terminen kommer du istället få spara din plats till kommande termin.