Löpargrupp Stockholm – Hammarby Sjöstad

Ta din löpning till en ny nivå!

I vår löpargrupp får du lära dig hur löpningen blir ännu roligare och hur den kan varieras. Du kommer att få testa på olika former av löpträning som traillöpning i skogen, att springa på friidrottsbana, i backe, träna löpstyrka och olika former av intervaller. Variation är nyckeln i vårt koncept och inget pass kommer bli det andra likt. Det kommer dessutom vara stort fokus på att utveckla din löpteknik. Tillsammans med oss kommer du lära dig hur löpningen blir mycket roligare! 

Alla kan vara med!

Löpargruppen vänder sig till alla nivåer av löpare. Det kommer vara en stor blandning på alla deltagare; från de som är helt nybörjare till de som gör milen en bit under 40 minuter. Du behöver därför inte oroa dig för att du inte är tillräckligt bra men inte heller att du är för snabb. Klarar du bara att jogga en kilometer utan att stanna så kommer du inte ha några problem att träna med oss.

Vi anpassar träningarna så att alla kan vara med. På träningarna blir ni indelade i tre olika nivåer: bas (för dig som är nybörjare), medel (du som kan jogga en mil) och tuff (du som är erfaren löpare och vill utmanas extra hårt). Du kommer även kunna byta grupp under terminens gång.


Fortsättningsgrupp för er som varit med tidigare

Det kommer vara många nya och roliga pass i vårens schema som vi aldrig kört tidigare i våra löpargrupper. På vissa pass kommer ni som tränat med oss tidigare att bli indelade i en fortsättningsgrupp för att få jobba vidare med löptekniken och testa på nya övningar. Du som varit med tidigare väljer själv om du vill delta i fortsättningsgruppen eller om du vill göra om det grundläggande passen med de nya deltagarna.


Dag, tid och plats

Torsdagar kl 18:15. Gruppen utgår från Trispot Triathlon Store (Hammarby Allé 146).


Prova på pass

Vill du kostnadsfritt prova att träna med oss innan du anmäler dig?

Välkommen på ett gratis prova pass torsdagen den 8 mars klockan 18:15, samling vid Trispot Triathlon Store.

Anmäl dig här till prova på passet!


Programsödermalm pass 9 1

Runacademys löpargrupp i Hammarby Sjöstad startar torsdagen 22 mars 2018. Totalt ingår 15 träningspass där varje pass kommer vara omkring 60-75 minuter. 13 av passen kommer att gå på ordinarie träningstid medan det blir två extrainsatta pass på annan tid. Ta gärna med vattenflaska till träningarna samt bekväma löparskor och träningskläder som lämpar sig efter väder.

Vårens program


Ledare

För oss är det viktigt med duktiga och erfarna ledare som kommer att coacha dig med stor passion och engagemang.

Läs mer om Hammarby Sjöstads ledare:

Vårens ledare


Vad är det som ingår?

Du får hela 15 inspirerande träningspass som kommer att ta din löpning till en helt ny nivå. Du har dessutom fri tillgång till alla övriga orters träningspass. Förutom träningarna på plats ingår även ett halvårsmedlemskap i Runacademys medlemssida där du får personligt anpassade träningsprogram, en träningsbank med över 100 olika pass,  kunskap om löpteknik, kost och träningslära samt mycket mer. Utan någon extra kostnad kan du välja att även bli medlem i vår idrottsförening Runacademy IF och kan då även tävla för oss.

Du får dessutom många fina rabatter hos våra samarbetspartners som bland annat 20 % på Salomonprodukter, 20 % på Choice hotell och 15 % på Löplabbet. Du får dessutom köpa en startplats till Lidingöloppets nya lopp Vårmilen för endast 50 kr (Ordpris 245 kr) som går Söndagen den 6 maj. På det senaste loppet var vi över 300 Runacademy löpare som sprang loppet tillsammans. Alla deltagare får dessutom välja mellan en egen Runacademy t-shirt från Salomon som i vår bli blå för herrar och turkos till damer (Värde 300kr) eller en Runacademy buff (värde 150kr).

Du får allt detta:

 • 15 inspirerande träningspass
 • Fri tillgång till alla övriga pass på ALLA andra orter
 • Ett halvårsmedlemskap till Runacademys medlemssida. Här får du tillgång till en stor träningsbank, träningsprogram, kurs i löpteknik och träningslära, individuella kostråd och mycket mer (värde 534 kr).
 • Medlemskap i idrottsföreningen Runacademy IF. Detta innebär att du kan tävla för oss som klubb och skyddas av en idrottsförsäkring från Folksam. Du väljer själv om du vill vara medlem i klubben.
 • Runacademy T-shirt från Salomon (Värde 300kr) eller Runacademy buff (Värde 150kr)
 • Extra förmånligt pris på löparresor, läger, kurser och andra event som arrangeras av Runacademy
 • Möjligheten att köpa en plats till Vårmilen för endast 50 kr (Ordpris 250 kr) 
 • 20 % på Choice hotels.
 • 20 % på Salomon.com eller på Salomonprodukter på Löplabbet.
 • 15 % på Löplabbet
 • 10 % på Access Rehab

Du betalar endast 1 033kr!

För dig som är betalande medlem på vår medlemssida: 560 kr.
(Medlemsrabatten gäller enbart för dig som betalar varje månad för medlemssidan. Detta för att du inte ska behöva betala en extra kostnad. Det gäller alltså inte dig som enbart deltagit i vårens löpargrupper. Du måste vara inloggad för att få det bättre priset och det kräver att du fortsätter betala ditt medlemskap under hela hösten).