Löpargrupp Karlstad

Ta din löpning till en ny nivå!

I vår löpargrupp får du lära dig hur löpningen blir ännu roligare och hur den kan varieras. Du kommer att få testa på olika former av löpträning som traillöpning i skogen, att springa på friidrottsbana, i backe, träna löpstyrka och olika former av intervaller. Variation är nyckeln i vårt koncept och inget pass kommer bli det andra likt. Det kommer dessutom vara stort fokus på att utveckla din löpteknik. Tillsammans med oss kommer du lära dig hur löpningen blir mycket roligare!

 

Alla kan vara med!

Löpargruppen vänder sig till alla nivåer av löpare. Det kommer vara en stor blandning på alla deltagare; från de som är helt nybörjare till de som gör milen en bit under 40 minuter. Du behöver därför inte oroa dig för att du inte är tillräckligt bra men inte heller att du är för snabb. Klarar du bara att jogga en kilometer utan att stanna så kommer du inte ha några problem att träna med oss.

Vi anpassar träningarna så att alla kan vara med. På träningarna kommer vi dessutom att dela in er i mindre grupper baserat på erfarenhet och löparbakgrund.


Fortsättningsgrupp för er som varit med tidigare

Det kommer vara många nya och roliga pass i höstens schema som vi aldrig har kört tidigare i våra löpargrupper. På vissa pass kommer ni som tränat med oss tidigare att bli indelade i en fortsättningsgrupp för att få jobba vidare med löptekniken och testa på nya övningar. Du som varit med tidigare väljer själv om du vill delta i fortsättningsgruppen eller om du vill göra om de grundläggande passen med de nya deltagarna.


Dag, tid och plats

Måndagar klockan 18.00, samling Löpex Sport (Östra Torggatan 7).


Program

Runacademys löpargrupp startar måndagen 10 september 2018. Totalt ingår 15 träningspass där varje pass kommer vara omkring 60-75 minuter. 13 av passen kommer att gå på ordinarie träningstid medan det blir två extrainsatta pass på annan tid. Ta gärna med vattenflaska till träningarna samt bekväma löparskor och träningskläder som lämpar sig efter väder.

Höstens program


Ledare

För oss är det viktigt med duktiga och erfarna ledare som kommer att coacha dig med stor passion och engagemang.

Läs mer om Karlstads ledare: 

Höstens ledare

 


[smartblock id=”66788″]