Löpargrupp som lär dig hur löpningen blir roligare

Häng med oss i våra löpargrupper och lär dig hur löpningen kan varieras och på så sätt bli ännu roligare. I våra löpargrupper får du lära dig att variera löpningen genom olika former av intervaller, utmanas med backlöpning och testa på traillöpning. Vi lär dig även att springa mer effektivt genom en skonsammare löpteknik.

Höstens löpargrupper startar under vecka 37. 

Gå direkt till anmälan

Alla kan vara med i våra löpargrupper!

Till våra löpargrupper är alla välkomna att vara med oavsett erfarenhet och löparvana. Du behöver inte oroa dig för att du är för långsam eller för snabb. Vi delar nämligen in oss i mindre grupper anpassade efter nivå.

Löpargrupp för nybörjare

För oss är det extra viktigt att hjälpa nya löpare att hitta löparglädjen. Vi erbjuder därför en egen grupp för nybörjare där passen gradvis kommer att öka. Här kan du läsa mer om nybörjargruppen.

NYHET: Du får två föreläsningar på köpet!

En stor nyhet för hösten är att det i anmälningsavgiften ingår två föreläsningar som är helt online! I ena föreläsningen inspirerar Runacademys grundare Petra Kindlund dig att komma igång med löpningen och ger exempel på vad du som individ har att vinna på att faktiskt börja.  I den andra kommer elitlöparen Johanna Bäcklund att fördjupa dig inom träningslära och träningsplanering. Här kan du läsa mer om vad föreläsningarna handlar om.

Många nyheter för hösten!

Till höstens löpargrupper har vi planerat in många nya pass med ett större fokus på uppbyggnadsträning där du bland annat får lära dig mer om plyometrisk träning, hur styrka kan blandas in med löpning, du kommer få kombinera trappa/backe med plana intervaller och så kommer vi köra extrainsatt pass med möjlighet att springa trail på reflexbana. Alla pass kommer att skilja sig åt med ett specifikt syfte!

Vår onlineträning ingår i priset till löpargrupperna!

När du anmäler dig till våra löpargrupper får du dessutom medlemskap i vår onlineträning t.o.m. 15 december 2022 (Värde 954 kr!) . Här får du tillgång till flera 100 olika pass med både styrketräning och ljudfilspass där du blir coachad i löparspåret. Missar du något av de fysiska passen i löpargrupperna kommer det vara möjligt att köra passet på egen hand via ljudfilen. Du får dessutom träningsprogram samt tips och råd i vår kunskapsbank.

Allt detta ingår i din anmälan:

  • 15 varierande gruppträningspass med din orts grupp
  • Fri tillgång till övriga orters träningar
  • Ljudfilspass till de träningar du inte kan närvara på fysiskt
  • Ett halvårsmedlemskap på Runacademy onlineträning (Värde 949 kr)
  • Runacademy långärmad tröja från Salomon (värde 450 kr) eller Runacademy buff (värde 129 kr)
  • Medlemskap i vår idrottsförening, Runacademy IF för endast 50 kr
  • Förmånligt pris på löparresor, läger, kurser och andra event
  • 50 % rabatt på Runacademy träningsutmaningar
  • 20 % på vår webshop 

Dessutom – rabatter från samarbetspartners

Som deltagare i vårens löpargrupper får du även ta del av följande rabatter från våra samarbetspartners!

Pris för löpargrupperna

Du betalar endast 1175 kr

För dig som redan är betalande medlem i Runacademy onlineträning/medlemssida så gäller priset 625  kr. (OBS: Du måste vara inloggad när du anmäler dig till vald löpargrupp för att få detta pris. Detta förutsätter även att du är betalande medlem i Runacademy onlineträning/medlemssida terminen ut.)