Ta din löpning till en ny nivå!

I vår löpargrupp får du lära dig hur löpningen blir ännu roligare och hur den kan varieras. Du kommer att få testa på olika former av löpträning som traillöpning i skogen, att springa på friidrottsbana, i backe, träna löpstyrka och olika former av intervaller. Variation är nyckeln i vårt koncept och inget pass kommer bli det andra likt. Det kommer dessutom vara stort fokus på att utveckla din löpteknik. Tillsammans med oss kommer du lära dig hur löpningen blir mycket roligare! 


Alla kan vara med!

Löpargruppen vänder sig till alla nivåer av löpare. Det kommer vara en stor blandning på alla deltagare; från de som är helt nybörjare till de som gör milen en bit under 40 minuter. Du behöver därför inte oroa dig för att du inte är tillräckligt bra men inte heller att du är för snabb. Klarar du bara att jogga en kilometer utan att stanna så kommer du inte ha några problem att träna med oss.

Vi anpassar träningarna så att alla kan vara med. På träningarna kommer vi dessutom att dela in er i mindre grupper baserat på erfarenhet och löparbakgrund.


Dag, tid och plats

Onsdagar klockan 18:30 vid Ursbergets Skidstadion, samling bakom Tolvmans friskola (Svensbyvägen 28) på bilparkeringen vid elljusspåret. Man kör upp vid Tolvmans friskola och passerar den cirka 75 m så ligger parkeringen


Program

Runacademys löpargrupp i Piteå startar onsdagen den 12 september. Totalt ingår 15 träningspass där varje pass kommer vara omkring 60-75 minuter. 13 av passen kommer att gå på ordinarie träningstid medan det blir två extrainsatta pass på annan tid. Ta gärna med vattenflaska till träningarna samt bekväma löparskor och träningskläder som lämpar sig efter väder.

Höstens program


Ledare

För oss är det viktigt med duktiga och erfarna ledare som kommer att coacha dig med stor passion och engagemang.

Här kan du läsa mer om Piteås ledare:

Höstens ledare


Vad är det som ingår?

Du får hela 15 inspirerande träningspass som kommer att ta din löpning till en helt ny nivå. Du har dessutom fri tillgång till alla övriga orters träningspass. Förutom träningarna på plats ingår även ett halvårsmedlemskap i Runacademys medlemssida där du får personligt anpassade träningsprogram, en träningsbank med över 100 olika pass, kunskap om löpteknik, kost och träningslära samt mycket mer. Utan någon extra kostnad kan du välja att även bli medlem i vår idrottsförening Runacademy IF och kan då även tävla för oss.

Du får dessutom många fina rabatter hos våra samarbetspartners som bland annat 20 % på Salomonprodukter, 20 % på Choice hotell och 15 % på Löplabbet. Alla deltagare får dessutom välja mellan en egen Runacademy t-shirt från Salomon (Värde 300kr) eller en Runacademy buff (värde 150kr).

Du får allt detta:

  • 15 inspirerande träningspass
  • Fri tillgång till alla övriga pass på ALLA andra orter
  • Ett halvårsmedlemskap till Runacademys medlemssida. Här får du tillgång till en stor träningsbank, träningsprogram, kurs i löpteknik och träningslära, individuella kostråd och mycket mer (värde 534 kr).
  • Medlemskap i idrottsföreningen Runacademy IF. Detta innebär att du kan tävla för oss som klubb men du måste aktivt gå med i idrottsklubben varje kalenderår.
  • Runacademy T-shirt från Salomon (Värde 300kr) eller Runacademy buff (Värde 150kr)
  • Extra förmånligt pris på löparresor, läger, kurser och andra event som arrangeras av Runacademy
  • 20 % på Choice hotels.
  • 20 % på Salomon.com eller på Salomonprodukter på Löplabbet.
  • 15 % på Löplabbet
  • 10 % på Access Rehab

Du betalar endast 1 050kr!

För dig som är betalande medlem på vår medlemssida: 560 kr.
(Medlemsrabatten gäller enbart för dig som betalar varje månad för medlemssidan. Detta för att du inte ska behöva betala en extra kostnad. Det gäller alltså inte dig som enbart deltagit i vårens löpargrupper. Du måste vara inloggad för att få det bättre priset och det kräver att du fortsätter betala ditt medlemskap under hela hösten).


Våra villkor för löpargruppen hittar du här, och vi respekterar självklart din integritet och du kan därför läsa om vår policy kring hanteringen av dina personuppgifter här.