Löpargrupp Sollentuna

Ta din löpning till en ny nivå!

I vår löpargrupp får du lära dig hur löpningen blir ännu roligare och hur den kan varieras. Du kommer att få testa på olika former av löpträning som traillöpning i skogen, att springa på friidrottsbana, i backe, träna löpstyrka och olika former av intervaller. Variation är nyckeln i vårt koncept och inget pass kommer bli det andra likt. Det kommer dessutom vara stort fokus på att utveckla din löpteknik. Tillsammans med oss kommer du lära dig hur löpningen blir mycket roligare! 

Alla kan vara med!

Löpargruppen vänder sig till alla nivåer av löpare. Det kommer vara en stor blandning på alla deltagare; från de som är helt nybörjare till de som gör milen en bit under 40 minuter. Du behöver därför inte oroa dig för att du inte är tillräckligt bra men inte heller att du är för snabb. Klarar du bara att jogga en kilometer utan att stanna så kommer du inte ha några problem att träna med oss.

Vi anpassar träningarna så att alla kan vara med. På träningarna blir ni indelade i tre olika nivåer: bas (för dig som är nybörjare), medel (du som kan jogga en mil) och tuff (du som är erfaren löpare och vill utmanas extra hårt). Du kommer även kunna byta grupp under terminens gång.


Dag, tid och plats

Onsdagar kl 18:15, Sollentunavallen


Program

Runacademys löpargrupp startar onsdagen den 21 mars 2018. Totalt ingår 15 träningspass där varje pass kommer vara omkring 60-75 minuter. 13 av passen kommer gå på ordinarie träningstid medan det blir två extrainsatta pass på annan tid. Ta gärna med vattenflaska till träningarna samt bekväma löparskor och träningskläder som lämpar sig efter väder.

Vårens program


Ledareledare 4

För oss är det viktigt med duktiga och erfarna ledare som kommer att coacha dig med stor passion och engagemang.

Läs mer om Sollentunas ledare (fler tillkommer):

Vårens ledare


Vad är det som ingår?

Du får hela 15 inspirerande träningspass som kommer att ta din löpning till en helt ny nivå. Du har dessutom fri tillgång till alla övriga orters träningspass. Förutom träningarna på plats ingår även ett halvårsmedlemskap i Runacademys medlemssida där du får personligt anpassade träningsprogram, en träningsbank med över 100 olika pass,  kunskap om löpteknik, kost och träningslära samt mycket mer. Utan någon extra kostnad kan du välja att även bli medlem i vår idrottsförening Runacademy IF och kan då även tävla för oss.

Du får dessutom många fina rabatter hos våra samarbetspartners som bland annat 20 % på Salomonprodukter, 20 % på Choice hotell och 15 % på Löplabbet. Du får dessutom köpa en startplats till Lidingöloppets nya lopp Vårmilen för endast 50 kr (Ordpris 245 kr) som går Söndagen den 6 maj. På det senaste loppet var vi över 300 Runacademy löpare som sprang loppet tillsammans. Alla deltagare får dessutom välja mellan en egen Runacademy t-shirt från Salomon som i vår bli blå för herrar och turkos till damer (Värde 300kr) eller en Runacademy buff (värde 150kr).

Du får allt detta:

 • 15 inspirerande träningspass
 • Fri tillgång till alla övriga pass på ALLA andra orter
 • Ett halvårsmedlemskap till Runacademys medlemssida. Här får du tillgång till en stor träningsbank, träningsprogram, kurs i löpteknik och träningslära, individuella kostråd och mycket mer (värde 534 kr).
 • Medlemskap i idrottsföreningen Runacademy IF. Detta innebär att du kan tävla för oss som klubb och skyddas av en idrottsförsäkring från Folksam. Du väljer själv om du vill vara medlem i klubben.
 • Runacademy T-shirt från Salomon (Värde 300kr) eller Runacademy buff (Värde 150kr)
 • Extra förmånligt pris på löparresor, läger, kurser och andra event som arrangeras av Runacademy
 • Möjligheten att köpa en plats till Vårmilen för endast 50 kr (Ordpris 250 kr) 
 • 20 % på Choice hotels.
 • 20 % på Salomon.com eller på Salomonprodukter på Löplabbet.
 • 15 % på Löplabbet
 • 10 % på Access Rehab

Du betalar endast 1 033kr!

För dig som är betalande medlem på vår medlemssida: 560 kr.
(Medlemsrabatten gäller enbart för dig som betalar varje månad för medlemssidan. Detta för att du inte ska behöva betala en extra kostnad. Det gäller alltså inte dig som enbart deltagit i vårens löpargrupper. Du måste vara inloggad för att få det bättre priset och det kräver att du fortsätter betala ditt medlemskap under hela hösten).