Träna inför Göteborgsvarvet med Runacademy

Nu bjuder vi på Runacademy tillsammans med Göteborgsvarvet in till en inspirerande och rolig träningsträff under vecka 17 i 5 städer! Alla är välkomna att vara med och det är ett perfekt tillfälle för dig som vill få en extra boost inför Göteborgsvarvet.


Vi bjuder in dig till ett roligt och varierande intervallpass med massor av inspiration och en rejäl boost inför Göteborgsvarvet som går den den 21 maj 2022.

När och var?

Vi erbjuder kostnadsfria träningspass på följande fem orter under vecka 17.

Göteborg: Tisdag 26 april kl 18:00
Plats: Entrépark till Slottskogen (Utanför maratonporten till arenan)

Stockholm: Tisdag 26 april kl 18:00
Plats: Runacademys kontor, Sjövikskajen 34

Helsingborg: Tisdag 26 april kl 18:15
Plats: Thalassa parkeringen.

Malmö: Onsdag 27 april kl 18:00
Plats: Pildimmsparken, samling på tallriken.

Sundsvall: Torsdag 28 april kl 18:00
Plats: Norra berget

Hur kommer passet att gå till?

Vi inleder med en gemensam uppvärmning där du bland annat får prova på olika löpskolningsövningar. Passet kommer sedan att fortsätta med ett roligt och fartfyllt intervallpass. Vi avslutar sedan med nedjogg och avslutande övningar.

Alla är välkomna att vara med!

Precis som i våra löpargrupper så är alla nivåer av löpare välkomna. Vi anpassar träningen så både nybörjare så väl som mer erfarna löpare kan vara med.

glada människor i löpargrupp

Hur anmäler jag mig till träningen inför Göteborgsvarvet?

Passen kostar ingenting men det underlättar för oss att veta hur många som kommer. Längst ner på denna sida hittar du ett anmälningsformulär till passet. I bekräftelsen får du även värdefulla tips inför loppet!

Hur anmäler jag mig till Göteborgsvarvet?

Oavsett om du är anmäld till Göteborgsvarvet än eller inte så får du komma på vår träning. Men om du vill anmäla dig till loppet på en gång gör du det här:
Till Göteborgsvarvet >
Direkt till anmälan >

Tävlar du för Runacademy IF? Härligt, då får du nämligen 145 kr rabatt på anmälningsavgiften. Rabatten hittar du på vår medlemssida.