Maj 14, 2019
Petra Kindlund

Vi kan glädjande meddela att vi inlett ett nytt spännande samarbete med löpartidningen Spring!

Tidningen Spring vänder sig till dig som har ett stort intresse för löpning och vill hänga med i det senaste inom löparvärlden. Jag har själv varit prenumerant på tidningen i flera år och framförallt uppskattar jag de personliga intervjuerna som görs med både elitlöpare så väl som motionärer. Alla har en spännande bakgrund som man blir inspirerad och fascinerad av. I tidningen hittar man även en hel del träningstips, kostråd och en massa annat.

Tidningen Spring hittar du inte i affärer utan du måste bli prenumerant. Då får man 5 nummer per år. Det är alltid maxade nummer med över 100 sidor läsning om löpning.

Fantastiskt erbjudande till er medlemmar!

I vårt nya samarbete kommer vi att erbjuda ett väldigt förmånligt pris till våra medlemmar. För endast 133kr (Ordpris är 349kr) blir du prenumerant och får deras 5 nummer hemskickade till dig. Det är verkligen ett bra pris och kommer vara värt varenda krona. För att få detta pris så loggar du in på vår medlemssida och läser mer om detta under medlemserbjudanden.

Du kommer även få läsa artiklar från oss

Men inte nog med att alla medlemmar får ett fantastiskt fint erbjudande på tidningen Spring, ni får i tidningen även läsa spännande artiklar om Runacademy.

Vi kommer nämligen från och med nästa nummer, som kommer i sommar, att ha 4 sidor där vi delar med oss av vad som händer i Runacademy världen. Här kommer vi att lyfta fram våra medlemmar, ledare och även berätta om olika saker som är på gång. Något som du inte vill missa.

Vi är väldigt glada över detta samarbete och tycker det känns så spännande!

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: