Maj 11, 2019
Petra Kindlund

Idag var vi ett gäng som hejade fram alla som sprang Kungsholmen runt i Stockholm. Det ger sån energi att heja fram alla löpare och man får ont i händerna av alla High Fives.

Väldigt roligt att det också verkar så uppskattat med våra heja-rop och att så många blir glads under loppet. Vi hoppas att det också ger lite extra energi till er som springer.

Extra kul att vi idag även fick en seger i form av Malin Starfelt på halvmaran. Hon vann i helt överlägsen stil och sprang loppet med väldigt lätta steg. Det blir spännande att följa Malin på årets Stockholm marathon som hon satsar på närmast.

Vår ledare Niclas Sjögren som är den ledaren som varit med alla terminer sedan starten 2013 visade idag även styrka på milsloppet. Han gjorde sitt starkaste lopp på flera år och bevisar att trots att man inte direkt blir yngre för åren så kan man fortfarande prestera på topp. Idag slog han till med nytt klubbrekord på fina 34.12 som visar att han nu är att räkna med framöver. Niklas främsta styrka är framförallt terränglöpning och blir spännande att följa honom i skogen under året.

Idag var det även första gången som min son Filip var med på ett lopp och han älskade verkligen att heja fram er löpare. Han kanske är en framtida löparstjärna 🤗

Totalt var det ett 30-tal löpare från Runacademy som kom i mål och det var verkligen inspirerande att se hur ni alla kämpade på bra. När våra löpare som springer med Runacademy tröja kommer förbi vår peppstation så får man räkna med extra många High Fives och heja rop. Det är därför en fördel om man springer med en Runacademy tröja så att vi känner igen er.

Nedan hittar ni ett utplock av inspirerande bilder från dagens lopp!

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: