Senaste nytt från Runacademy:

December 13, 2019

I veckan har vi på över 20 orter haft gratis träningspass till förmån för Musikhjälpen med årets tema “Sex är inte ett vapen”. I passet har vi sprungit intervaller av olika längd och för varje ledare som varit med och hjälpt till har vi skänkt 100 kr och alla som deltagit har fått skänka valfri summa. Det har varit fint att se hur många som varit med och sprungit för att stoppa sexuellt våld. Tillsammans har vi nu samlat in över 90 000 kr! Tack för alla bidrag!

I onsdags blev Sussie Rosenqvist, platschef i Bollnäs, intervjuad av P4 Gävleborg inför passet. I ljudfilen berättar Sussie om Musikhjälpen-passet och varför det är så roligt att springa i grupp.

 

Igår var även tre av våra ledare från Västerås på besök i Musikhjälpens bur för att berätta om vår insamling. I filmen nedan intervjuas Cecilia Allard, Karl Avedal och Lisette Reuterwall.

I Eskilstuna bjöds det på ett ljust och krispigt pass till förmån för Musikhjälpen.

I Kiruna fick löparna sällskap av månen när de sprang för Musikhjälpen.

Riktigt bra pass för Musikhjälpen i Sundsvall!

Gänget i Tyresö värmde kvällen med härliga kämpatakter och glatt humör.

Många som sprang för Musikhjälpen i Västerås.

Än är det inte försent att vara med och bidra, klicka HÄR för att komma till vår bössa. Det går fortfarande att köra musikpasset på egen hand, eller vara med på något av passen vi arrangerar. På söndag kör vi Musikhjälpen-pass i Katrineholm klockan 11.00 från Stalls Backe, samt i Östhammar klockan 13.00 från Sjötorget.

 

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: