Senaste nytt från Runacademy:

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund
November 23, 2019

Idag har vi tagit farväl till vår kära Ludde. Det var ett väldigt fint avsked där vi spred it hans aska på den plats där vi har sprungit tillsammans som allra mest ❤️

Mina sista ord till vår kära familjevän:

Jag kommer ihåg när jag fick träffa dig för allra första gången. Du var endast 5 veckor och jag kände på en gång att det var något speciellt med just dig. Jag var så glad och förväntansfull att just du skulle flytta in med oss. Du var min allra första helt egna hund.

Du var full av energi från första dagen. Det gjorda att de tre första månaderna var en tuffare tid än de första med min son Filip. Du ville ha uppmärksamhet, gnällde konstant samt pinkade och bajsade överallt. Behövde även gå ut med dig omkring 20 ggr om dagen. Ändå älskade jag dig så mycket redan från start.

Vi jobbade hårt tillsammans och gick massvis av olika kurser. Jag ville verkligen ge dig alla förutsättningar för att bli en sån bra hund som var möjligt. Det gav resultat. Du blev mycket lugnare och följsam. Du älskade att lära dig nya tricks och redan vid 5 månaders ålder kunde du fler konster än vad många andra hundar har lärt sig under hela sitt liv.

Framförallt gillade vi att springa tillsammans. Att se din glädje i skogen gör att man verkligen förstår vad äkta löparglädje är. Du njöt verkligen till fullo. Jag älskade att se hur du kunde rusa runt i cirklar för att du älskade känslan av att vara fri. Tillsammans med dig blev löpningen så kravlös och aldrig tråkig. Du älskade verkligen att springa i skogen och det syntes så väl på dig.

Du älskade dessutom att bada. Kommer aldrig glömma när vi simmade 2km under den varmaste sommaren i Långsjön. Vi brukade ofta kombinera våra löpturer med att bada tillsammans. Du tackade aldrig nej till ett dopp.

Jag har nu valt att ta farväl av dig från den plats där vi har sprungit och badat som allra mest. Du ska alltid få vara här ute i det fria. Här har vi haft så mycket roligt och det var också på denna plats som jag lärde dig att bada för allra första gången.

Jag kommer att fortsätta springa tillsammans med dig i mitt hjärta och varje gång som jag framöver springer förbi här kommer jag att tänka på dig. Är så glad för alla fina minnen vi har tillsammans och jag kommer alltid att älska dig.

//Din matte.

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: