Senaste nytt från Runacademy:

Maj 22, 2019

Välkommen att springa Stafesten med Runacademy och var samtidigt med och bidra till UNICEFs viktiga arbete för att skapa en bättre värld för alla barn. Det kommer bli en riktigt rolig stafett som kommer skänka mycket löparglädje och gemenskap för ett gott ändamål. Alla ni deltagare och ledare i löpargrupperna är välkommen att anmäla ett lag genom oss på Runacademy. Efter stafetten kommer det hållas en after run och alla lag får en picknickkorg.

Hur går Stafesten till?
Stafesten är en festlig stafett som man gör tillsammans i lag om fem personer. Det går att vara fyra personer men då måste en person springa två sträckor. Varje sträcka är på 5 kilometer.

Vilka orter kommer Stafesten att var på?
Stockholm onsdag 21 augusti och torsdag 22 augusti
Umeå onsdag 28 augusti
Luleå torsdag 29 augusti
Örebro tisdag 3 september
Göteborg onsdag 4 september
Jönköping torsdag 5 september
Malmö onsdag 18 september


Foto: Marathongruppen, Stafesten

Hur anmäler man ett lag? 
Alla ni deltagare i vårens löpargrupper samt ledare kan tillsammans bilda lag och springa för Runacademy. Ni själva skapar lag och skickar in anmälan till oss på Runacademys kontor. I varje lag ska det finnas en lagledare som anmäler laget. Denna person kommer också få alla nummerlappar till lagmedlemmarna skickade till sig. Lagledaren kommer också få stå för betalningen för laget och ni får i sin tur inom laget ordna med individuell betalning. Alla i laget ska springa i Runacademy t-shirt eller tävlingslinne.

OBS! Sista anmälningsdag för ett lag är den 23 juni.

Ni anmäler er till Stafesten här på denna sida! (Obs du behöver vara inloggad på medlemssidan för att länken ska fungera)

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: