Maj 12, 2019
Therese Forsberg

Vill du hjälpa oss att sprida löparglädje och få fler att komma igång med löpningen? Då kan det passa dig att bli en del av vårt ledarteam eller rent av starta en ny grupp på din ort.

Vi söker redan nu fler engagerade och passionerade ledare till höstens löpargrupper 2019 som startar upp under vecka 37 i september!

Bor du på en ort där vi ännu inte har en löpargrupp men tror att behovet finns? Vi är extra nyfikna på att höra mer om dig och kanske kan det vara aktuellt att starta en grupp på just din ort?

Vad krävs av dig som ledare?

Det viktigaste är inte att du är en snabb löpare utan det är mycket viktigare att du har en stor passion för löpning, samt tycker om att inspirera och sprida kunskap till andra människor. Vi ser även att du behöver vara bekväm med att prata inför en större grupp. Vi försöker alltid skapa en bra blandning av ledare på varje ort.

Alla våra ledare kommer även att ha möjlighet att gå vår löpcoachutbildning som gör dig till diplomerad löpcoach. Du kommer därmed känna dig väl förberedd och trygg i din roll som ledare när vi startar upp vårens löpargrupper.

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information.

Intresseanmälan som ledare

En kommentar
  1. Jag skulle gärna vilja ha en grupp i västra Göteborg. Förslagsvis Sisjön (utgångsplats vid scoutstugan) eller Ruddalens motionsområde. Tror det är ett område som skulle kunna locka många deltagare. Finns ju i Skatås och Mölndal men inte lockande köra genom stan med bökig trafik… Håller tummarna!

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: