December 16, 2016
Therese Forsberg

Vi kan glädjande meddela att alla som anmäler sig till vårens löpargrupper innan den 31 januari även får gratis startplats till Vårmilen – Lidingöloppets 10 kilometerslopp!

Både ledare och deltagare från många olika orter kommer att vara på plats och detta blir såklart en bra chans att få träffas, umgås och göra det vi gillar allra mest – springa!


Vårmilen går av stapeln söndagen den 7 maj vilket är perfekt eftersom vi då kommit igång rejält med löpargrupperna och ni kommer vara väl förberedda med tekniktips, backträning och intervallträning! Kanske springer du ditt första 10 kilometerslopp, vill testa formen inför längre lopp framöver eller springer du för att det är socialt? Hursomhelst är det roligt ju fler vi är från Runacademy som springer!

VÅRMILEN

FÅ EN GRATIS STARTPLATS TILL VÅRMILEN NÄR DU ANMÄLER DIG TILL VÅRENS LÖPARGRUPP!

Vårmilen är som namnet antyder ett 10 km långt lopp som går ute på Lidingö och arrangeras för tredje gången 2017. Loppet är en mer lättsprungen mil än till exempel Rosa Bandet-loppet (tidigare tjejloppet) men självklart kommer man inte undan backar helt när man springer på Lidingö, så det blir en härlig utmaning.

I anmälningsformuläret för löpargruppen kan ni fylla i om ni önskar en startplats i loppet. Loppet går i Stockholm, men deltagare från alla orter är såklart välkomna att springa!
Alla som anmäler sig till vårens löpargrupper innan den 31 januari får alltså en startplats till loppet helt gratis på ett värde av 245kr.

ANMÄL DIG TILL LÖPARGRUPPEN HÄR!

IMG_5305.JPG

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: