Senaste nytt från Runacademy:

Juli 10, 2019

Just nu befinner jag mig tillsammans med min familj i fjällen i Grövelsjön. Både min mor och syster bor här uppe och en vecka i fjällen under semestern känns därför alltid som en av semesterns höjdpunkter.

Idag har vi tillsammans med min mans syster, Anna Beskow, rekat en ny tur till vårt löparläger i Grövelsjön. Anna är nämligen också en av våra ledare i Uppsala och kommer även vara med som ledare på vårt läger. Hon har dessutom själv en stuga här uppe och trivs här uppe i fjällen.

Vi har arrangerat vårt löparläger i Grövelsjön sen hösten 2014 och tyckte nu att det är på tiden med några nya turer. Men eftersom vi vill kunna erbjuda flera olika alternativ för att det ska passa alla nivåer av löpare så krävs det en hel del rekning för att hitta de bästa stigarna. Det finns ju väldigt många olika ställen att springa på här uppe så valmöjligheterna är oändliga.

Idag har vi sprungit upp mot Storvetteshågna som är Dalarnas högsta fjäll på 1204 höjdmeter. Vi har däremot valt att inte springa så mycket på den vanliga leden då den är rätt stenig och det är inte heller lika kul att bara springa fram och tillbaka. Vi har istället rekat så att det ska bli en runda och tar oss upp till toppen från ett annat håll. Det innebar att vi sprang på nya ställen där ingen av oss har sprungit tidigare och det såg väldigt lovande ut. Verkligen härlig löpning och dessutom hade vi tur med vädret.

Vi ser verkligen fram emot att ta emot taggade deltagare på lägret som ska få springa i denna fina miljö. Lägret är 15-18 augusti och vi har några få platser kvar om du vill testa på hur det är att springa i fjällen!

Bilder från dagens fina tur:

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: