Januari 02, 2019
Amanda Nekby

December månad är för de flesta av oss en månad fylld med mycket god mat, festligheter och mycket annat ståhej. När det blir lite för mycket av det goda vill många av oss komma igång ordentligt igen på det nya året. Med bra hälsosamma vanor från start!

Lägg ribban på en lagom nivå
Men det är lätt hänt att vi lägger ribban alldeles för högt. Det går bra i några dagar men sen så tröttnar vi. Vi sätter också gärna upp förbud och regler för oss själva. Så som att sluta äta godis och träna minst 4 gånger i veckan. Dessa förbud och regler är aldrig särskilt motiverande utan skapar istället bara en massa negativa känslor och tankar. Om du misslyckas någon dag är det lätt hänt att ge upp hela projektet och så är du tillbaka i dina gamla vanor igen.

Hitta en hållbar livsstil
I stället för att fokusera på att sätta upp en massa förbud och regler prova istället att skapa en balans i livet. Att aldrig få unna sig eller att pressa kroppen mer än vad den klarar av i träningen är inte roligt. På vår medlemssida hjälper vi dig att hitta balansen  då det gäller att inte gå ut för hårt och att istället hitta en variation i träningen så att den känns rolig.

Detta hittar du på vår medlemssida:
– Realistiska träningsprogram som hjälper dig att skapa vanor utefter dina förutsättningar
– En träningsbank med över 100 olika träningspass som gör det enkelt att träna
– Kostråd och tips på hur du på enkla sätt kan få nya vanor
– En massa inspiration och nyttiga tips som ger dig rätt förutsättningar att lyckas

Läs mer om medlemssidan här!

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: