Mycket att vinna på att hålla igång träningen under vintern!

Therese Forsberg december 4, 2017

Hör du till dem som har svårt att motivera sig till att hålla igång träningen under vinterhalvåret? Kanske är det mörkret som skrämmer dig, eller tappar du helt enkelt lusten?

Under nästa vecka på vår medlemssida ska vi ge våra bästa motivationstips som förhoppningsvis kan ge dig den där skjutsen att genomföra träningspasset. Självklart ska vi under vintern även passa på att mysa i soffan, dricka te och ta det lugnt. Men faktum är att vi under det mörka vinterhalvåret behöver träningen mer än någonsin eftersom den gör oss piggare och gladare.


Vi kommer under veckan att ge dig olika tips och metoder som kan hjälpa dig att ge dig ut och springa oavsett hur vädret utanför ser ut, men vi kommer även att ge dig tips på hur du kan använda vår medlemssida för att på ett smidigt sätt klara av träningen inomhus de dagar då du helt enkelt inte har någon lust att ta dig ut. Låt vår träningsbank bli din bästa vän under vinterhalvåret där vi finns tillgängliga att peppa dig att genomföra mängder av olika träningspass 24 timmar om dygnet!

När det känns tufft med träningen under vintern, kom ihåg att…

…lite träning är bättre än ingen träning!

…kontinuitet är a och o. Träna hellre en eller två gånger i veckan året runt än att träna hårt under kortare perioder. Din kropp kommer att bli starkare och bli mindre skadebenägen!

…det är nu på vintern vi lägger grunden för vilken form vi kommer att ha till nästa års tävlingar – så påminn dig om detta under dagar då du inte vill träna!

…träning i tuffa väderförhållanden bygger mental styrka och du kommer att vara riktigt stolt över dig själv efter ett genomfört pass!


Häng med oss på medlemssidan för att få all inspiration du behöver till din träning!


comments powered by Disqus