Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Träna smidigt hemma med vår onlineträning

Publicerad

Du har väl inte missat vår onlineträning – perfekt träning för dig som vill träna hemma på dina egna villkor! Med vår onlineträning får du tillgång till över 100 olika träningspass, träningsprogram och en massa tips och råd. Just nu får alla nya kunder 20%.

Tjej springer med hörlurar

Vad sägs om färdiga träningspass med ljudfiler och filmer, personliga träningsprogram, kunskapsbank med massvis intressanta och lärorika artiklar rörande träning, förmånliga erbjudanden och mycket, mycket mer? Just nu får alla nya medlemmar 20% (på 12 månader eller första månaden om ni betalar månadsvis). Erbjudandet gäller till 31 oktober 2021. Använd koden onlinetraning.

Till Onlineträningen

Träna hemma med vår onlineträning!

Träna hemma med vår träningsbank!

I vår onlineträning får du tillgång till vår träningsbank med allt från olika intervallpass till styrkepass och yoga. Alla våra pass förklaras tydligt med video och det finns även ljudfilspass där vi coachar dig i löparspåret. Med över 100 tillgängliga pass i vår onlineträning garanterar vi att det finns något som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på. Med vår träningsbank blir det smidigt att träna hemma på dina villkor.

Musikpass som gör det enlare att träna hemma!

I vår onlineträning finns det musikguidade pass där du blir coachad via en ljudfil tillsammans med peppande musik. Alla ljudfilspass i vår onlineträning består av olika intervaller där vi även ger tips att tänka på när det kommer till löpteknik och vilken fart du ska hålla. Det gör att intervaller blir mycket enklare att träna hemma.

Träningsprogram – gör onlineträningen smidig!

I vår onlineträning har vi träningsprogram för alla nivåer av löpare. Här finns träningsprogram för nybörjare, träningsprogram för att bli bättre på milen, såväl som halvmarathon, marathon eller lidingölöppet. Alla våra träningsprogram anpassas efter dina förutsättningar och om du är man eller kvinna. Du kommer själv få svara på några frågor som träningsprogrammen grundar sig på. I alla träningsprogram ingår filmade styrkepass så väl som ljudfilspass för löpning som gör träningen hemma roligare och enklare!

I vår onlineträning ingår även en kunskapsbank!

I våra träningsprogram är det också smidigt att rapportera sina pass och du får statistik över antalet kilometrar och antalet timmar som du tränar varje vecka. Du kommer även kunna rapportera kommentarer om olika pass som du smidigt kan gå tillbaka till och använda som din träningsdagbok. Med hjälp av våra träningsprogram kommer du få en större struktur och variation på träningen som gör att det blir enkelt att träna hemma.

I vår onlineträning finns det dessutom en kunskapsbank med artiklar om träningslära, träningsplanering, styrketräning, löparskador, löpteknik, kost, mental träning med mera. Med hjälp av vår kunskapsbank får du inspiration och ny kunskap som gör hemmaträningen roligare. Se vilka typa av artiklar som du hittar i vår kunskapsbank.

Onlineträning med mycket kunskap och inspiration!

I vår onlineträning får du dessutom:

  • 50 % rabatt på Runacademy’s träningsutmaningar
  • 20 % rabatt i Runacademy’s webshop
  • 300 kr i rabatt på Runacademy’s löparresor
  • Rabatter hos våra samarbetspartners som Salomon, Nordic Choice hotels, Enertor, Omara m.fl.
  • Medlemskap i idrottsföreningen Runacademy IF för 2021

Till Onlineträningen


Kommentarer avstängda.