Stäng star

Runacademys blogg

NYHET: Nu släpper vi online föreläsningar

Publicerad

Nu har du möjlighet att lyssna på några av våra mest intressanta föreläsningar helt online! Perfekt tillfälle för dig som vill få ny inspiration och kunskap. Lyssna på föreläsningen precis när det passar dig bäst, utan behöva anpassa dig och passa några tider. Varje föreläsning är på omkring 60 minuter och du väljer själv vilka du vill se.

Här nedan presenterar vi våra olika föreläsningar:

Föreläsning 1: Kom igång med löpningen och hitta löparglädjen!
En föreläsning som motiverar dig att komma igång med löpningen. Varför är det viktigt att träna och hur ska man komma igång? Hur ska man få in träningen i ett hektiskt livspussel? Varför är det så lätt att hitta ursäkter till att inte träna och hur ska man istället hitta motivationen? I den här föreläsningen inspirerar Petra Kindlund dig att komma igång med träningen och ger exempel på vad du som individ har att vinna på att faktiskt börja.

Föreläsare: Petra Kindlund, Grundare av Runacademy samt utbildad PT, löpcoach och nutrionist

Föreläsning 2: Träningslära för löpare
Vill du utvecklas som löpare och ta ett ytterligare steg? Då är det här rätt föreläsning för dig. Här får du fördjupa dig i träningslära samt lära dig vad olika typer av träningsmetoder har för träningseffekt. Du får även lära dig mer om pulsbaserad träning, tröskelträning och om aerob samt anaerob träning. En lärorik föreläsning som kommer hjälpa dig att utvecklas som löpare!

Föreläsare: Johanna Bäcklund, elitlöpare med flera SM medaljer bland sina meriter så väl som VM-deltagare 2019. Utbildad idrott- och hälsa lärare samt löpcoach.

Föreläsning 3: Kost för hälsa och prestation
Hur ska man maximera kosten för att få bäst effekt på sina resultat? Vad innebär egentligen hälsosamma kostvanor och finns det några optimala dieter? I den här föreläsningen får du lära dig mer om näringslära samt fördjupa dig om kolhydrater, fett och protein. Vi kommer även gå igenom hur du ska tänka kring energitillskott i samband med träning så väl som betydelsen av fibrer och antioxidanter. En föresläning som på ett lättsamt sätt ger dig kunskap och inspiration till en balanserad och hälsosamt kosthållning.

Föreläsare: Petra Kindlund, grundare av Runacademy samt utbildad nutritionist från Karolinsk Institutet. Även utbildad PT och löpcoach.

Köp föreläsning
Vill du se någon av våra förelsäningar? Anmäl dig i formuläret nedan och du kommer att få tillgång till föreläsningen på direkten.

Pris: 199 kr/ föreläsning. Alla 3 föreläsningar för 449 kr. Som medlem i våra löpargrupper eller online har du alltid 50 kr rabatt.


Kommentarer avstängda.