Stäng star

Runacademys blogg

Spring med oss gratis under nästa vecka

Publicerad

Känner du för att testa på att träna med oss innan du anmäler dig till höstens löpargrupp? I så fall är du välkommen på våra provträningar som vi har på alla våra orter under nästa vecka. Höstens löpargrupper startar sedan upp vecka 37. Välkommen!

Under vecka 36 är det gratis att testa att springa ett pass med oss på alla våra orter och även online!  Under passet kommer du att få testa på olika inslag som vi kommer att köra mer av under terminen. Du får bland annat testa på olika löpskolningsövningar, olika varianter av intervaller och farthöjningar. Det kommer bli ett roligt och variationsrikt pass!

Alla kan vara med!

Alla nivåer av löpare är välkomna att testa springa ett pass med oss. Vi kommer anpassa träningarna efter både dig som är nybörjare så väl som mer erfaren löpare.

Vi kommer att starta passet med lugn uppvärmningsjogg där vi ser till att alla hänger med. För dig som är mindre van att springa kommer vi att varva jogg med gång. Du kommer sedan få testa på löpskolning följt av olika varianter av intervaller. Under intervallerna kommer du kunna hålla ditt egna tempo utan att känna dig stressad då vi vänder efter halva tiden. Vi lovar en massa pepp, energi coh löparglädje!

Våra prova-på-pass är gratis för alla men anmäl dig gärna ändå till prova-på-passen.

Här kan du läsa allt om våra prova-på-pass.


En kommentar
  1. Tar med mig Johanna Gustafsson som anser sig vara nybörjare.